Over Uitgekookt

Beoordeel je maaltijden!

Nieuw! Vanaf nu kun je jouw maaltijden online beoordelen. Ook is het mogelijk om maaltijden als favoriet aan te merken. Hierdoor loop je jouw lievelingsmaaltje nooit meer mis.

Maaltijdbeoordeling achterlaten

Wij willen graag dat jij tevreden bent. Daar doen we elke dag ons uiterste best voor. Jij kunt ons helpen door online een maaltijdbeoordeling achter te laten.

Hoe smaakte je maaltijd? En wat vond je van de verhouding tussen de ingrediënten? Je kunt je maaltijden tot 6 dagen na ontvangst beoordelen. Ga hiervoor naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Maaltijdbeoordeling’.

Meer over de beoordelingen

Maaltijden aanmerken als favoriet

Ook kun je vanaf nu maaltijden aanmerken als favoriet. Op ons menu vind je elke week weer 24 andere maaltijden, maar sommige maaltijd-toppers bieden we vaker dan een keer aan. Denk aan onze populaire stamppot boerenkool die elke winter terugkomt, net als andere lekkere seizoensgerechten. Door de maaltijd aan te merken als favoriet, vind je hem eenvoudig terug als hij weer op het menu verschijnt. Om een maaltijd als favoriet aan te merken klik je op het hartje, deze wordt dan groen. Ook krijg je de mogelijkheid na het achterlaten van je maaltijdbeoordeling om de maaltijd als favoriet aan te merken.

Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.