Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Beoordeel online je maaltijden en help ons de maaltijden op ons weekmenu verbeteren. Met jouw feedback weten we wat er wel en wat er niet in de smaak valt. Het is ook mogelijk om maaltijden als favoriet aan te merken. Hierdoor loop je jouw lievelingsmaaltje nooit meer mis.

Maaltijdbeoordeling achterlaten

Wij willen graag dat jij blij bent. Daar doen we elke dag ons best voor. Jij helpt ons door online een maaltijdbeoordeling achter te laten.

Hoe smaakte je maaltijd? En wat vond je van de verhouding tussen de ingrediënten? Je kunt je maaltijden tot 6 dagen na ontvangst beoordelen. Ga hiervoor naar ‘Mijn account’ en klik op ‘Maaltijdbeoordeling’.

Meer over de beoordelingen

Maaltijden favoriet maken

Je kunt in je profiel maaltijden selecteren als favoriete maaltijd. Op ons menu staan elke week 24 andere maaltijden, maar sommige maaltijdtoppers komen vaker terug. Denk aan heerlijke seizoensgerechten, zoals onze populaire stamppot boerenkool, die elke winter terugkomt. Door de maaltijd te selecteren als favoriet, vind je de maaltijd eenvoudig terug als het gerecht weer op het menu staat.

Om een maaltijd als favoriet te markeren klik je op het hartje bij een maaltijd. Deze wordt dan groen. Bij het achterlaten van je maaltijdbeoordeling kun je ook een maaltijd als favoriet markeren. Twee vliegen in één klap!