Catering Uitgekookt

Avondeten zonder koken

Wist je dat je heel eenvoudig kunt avondeten zonder koken? Via Uitgekookt bestel je namelijk de lekkerste kant-en-klaar maaltijden. Deze hoeven alleen nog even opgewarmd te worden in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Kipfilet met ham-kaassaus, ratatouille en kriel

Kipfilet met ham-kaassaus, ratatouille en kriel

Bekijk deze maaltijd
Spareribs met krieltjes en appeltjessalade

Spareribs met krieltjes en appeltjessalade

Bekijk deze maaltijd
Vegetarische aspergeschotel met krieltjes en hollandaisesaus

Vegetarische aspergeschotel met krieltjes en hollandaisesaus

Bekijk deze maaltijd

Eten zonder te koken? Kies voor Uitgekookt!

Geen tijd, zin, inspiratie of de mogelijkheid om écht lekkere en gezonde maaltijden te koken? Met de kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt hoeft dat ook niet meer. Je kunt dan heerlijke maaltijden eten zonder te koken. Wekelijks kies je uit 24 verschillende maaltijden. Er staan ook altijd een paar vegetarische maaltijden of maaltijden met vis op het menu.

Gezond eten zonder te koken

Avondeten zonder te koken hoeft niet te betekenen dat je iets ongezonds moet bestellen. Iedere maaltijd van Uitgekookt zit vol groenten en de koks koken zonder onnodige toevoegingen. De smaak van de verse groenten blijft extra goed behouden dankzij ons speciale kookproces en verpakkingswijze.

Goedkoop eten zonder te koken

Je kiest zelf hoeveel maaltijden je wilt per week. Dit mag elke week anders zijn. De prijs varieert tussen de € 6,99 tot € 9,99 per maaltijd. Je kiest zelf welke maaltijden je wilt. Op deze manier kun je goedkoop eten zonder te koken. Kies je voor een maaltijdbox? Dan betaal je iets minder per maaltijd.

Naast een maaltijdbox, kun je ook kiezen voor een maaltijdabonnement. Je hebt de keuze uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Bestel je drie maaltijden of meer? Dan is de bezorging gratis. Bij twee maaltijden zijn de bezorgkosten € 1,99. De maaltijden van Uitgekookt kunnen op twee momenten per week aan huis geleverd worden. Je voorkeur geef je aan tijdens het bestelproces. De bezorging vindt veelal plaats door dezelfde bezorgers. Wel zo fijn! Uitgekookt verzorgt deze maaltijdservice door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Wil je de maaltijden van Uitgekookt proberen met een proefpakket? Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!

Ideaal voor koken zonder keuken

Koken zonder keuken klinkt misschien onmogelijk, maar met een maaltijd van Uitgekookt kun je in enkele minuten avondeten zonder te koken. Je warmt de maaltijd in een paar minuten op in de oven of magnetron. Check de maaltijdverpakking voor meer informatie over het opwarmen.

De maaltijden worden koelvers bezorgd en zijn hierna nog vijf dagen houdbaar in de koelkast. Wil je ze langer bewaren in de vriezer? Dat kan, maar het heeft wel invloed op de smaak.

Veelgestelde vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!