Gezonde magnetronmaaltijd
Nieuws van Uitgekookt

Beste kant-en-klaar maaltijden

Kant-en-klaar maaltijden worden steeds populairder! Maar wat zijn nou de beste kant-en-klaar maaltijden? Uitgekookt biedt tal van culinaire hoogstandjes die je móét proeven. Ga je voor een runderstoofpot, mihoen met kipfilet of toch een lasagne met zalm? Er is voor ieder wat wils!

De beste kant-en-klaar maaltijden vind je bij Uitgekookt!

Er zijn vele redenen waarom je de beste kant-en-klaar maaltijden bij Uitgekookt vindt. Elke week heb je namelijk de keuze uit minstens 24 nieuwe maaltijden om aan huis te laten bezorgen. Deze zijn met zorg samengesteld door de chefs en diëtisten van Uitgekookt. Onze maaltijden worden vaak goed beoordeeld, hierdoor keren deze ook regelmatig terug op het wekelijkse menu! Ook zijn onze chefs en diëtisten constant bezig met het verbeteren van de kant-en-klaar maaltijden. De maaltijdservice wordt dus nóg beter, op het gebied van smaak, gezondheid en gemak. Hier heb jij alleen maar profijt van!

Wat ooit begon als vooruitstrevende groentewinkel, die als eerst panklare groenten verkocht, is nu een innovatie maaltijdservice met de beste kant-en-klaar maaltijden. De maaltijden van Uitgekookt zijn bereid met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Verder wordt het kant-en-klaar eten gratis bezorgd op twee momenten per week. Dit gebeurt veelal door vaste bezorgers. Dankzij de koelverse bezorging kun je de maaltijden tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Jij kiest welke maaltijd je elke dag wilt eten. En het fijnste is misschien nog wel dat je nergens aan vast zit. Er is geen abonnement, je bepaalt dus zelf wanneer je zin hebt om de beste magnetronmaaltijden te bestellen.

Gezonde maaltijd

Het bestellen van de beste kant-en-klaar maaltijden

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van de beste kant-en-klaar maaltijden? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 3+1 gratis!. Er zijn verschillende manieren om kant-en-klaar eten te bestellen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar 085-0406065 of via onze vaste bezorgers. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee en je krijgt een nieuwe aangeboden. Er zijn geen bezorgkosten zolang je jouw keuze 3 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft en het minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden betreft. Zo kunnen wij de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen.

Wanneer je online wilt bestellen voer je je postcode in om de verse maaltijden te bekijken. Kies daarna jouw gewenste bezorgmoment van het proefpakket. Daarna zie je een overzicht met de beste kant-en-klaar maaltijden. Deze zijn gesorteerd op de categorieën Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wanneer je klikt op een gerecht, zie je de bereidingswijze, het bewaaradvies, de voedingswaarden, de allergie informatie en de specifieke ingrediënten. Bij de beste magnetronmaaltijden horen natuurlijk ook de juiste en volledige informatie qua ingrediënten maar ook de bereidingswijze. Vaak zijn de maaltijden al binnen enkele minuten opgewarmd.

Het menu van deze week

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?

De bezorging van de beste magnetronmaaltijden

Een voordeel van kant-en-klare maaltijden laten bezorgen is dat je zelf bepaalt wanneer je ze opwarmt. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt worden koelvers thuisbezorgd. Je kunt ze dus 5 dagen in de koelkast bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Uitgekookt biedt twee verschillende bezorgmomenten per week. Bestel je bijvoorbeeld voor vijf dagen aan maaltijden, dan heb je dus keuze uit vijf verschillende maaltijden. Dus wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je bepaalt helemaal zelf wanneer je de kant-en-klaar maaltijd opwarmt. Dat scheelt een hoop voorbereidingstijd. Over verschillende maaltijden gesproken, wat dacht je van het 'Gezond variëren’ maaltijdpakket? Dan eet je elke dag iets anders, zoals een pasta, een gerecht met rijst, een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht. Variatie is des te gezonder!

Zijn kant-en-klaar maaltijden gezond?

Je vraagt je wellicht af of die beste kant-en-klaar maaltijden wel gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Zo zijn de maaltijden voorzien van bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen. Deze haal je uit groenten, koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Wij zorgen er dan ook voor, dat onze maaltijden voldoende van deze stoffen bevatten. Daarnaast profiteer je van verse groenten van het seizoen, minimaal 150 gram per maaltijd. De vitamines hiervan worden goed behouden door een speciaal kookproces!

Daarnaast speelt een rol wat je naast de koolhydraten eet, oftewel de samenstelling van de maaltijd. Zo zijn eiwitten belangrijk voor je spieren en heb je vetten nodig als brandstof. Wij maken vooral gebruik van gezonde vetten, zoals vloeibare bakproducten, oliën, noten en vette vis. Bovendien worden veel maaltijden bereid op een grill, hierdoor is er geen ongezond vet nodig om ze in te bakken. Het allerbelangrijkste is misschien nog wel de variatie van maaltijden. Als je elke dag hetzelfde zou eten, krijg je alsnog voedingstekorten. Dit voorkomen we door elke week de 24 beste kant-en-klaar maaltijden op ons menu aan te bieden!

Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.