Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Laatst gewijzigd: 17 januari 2024

Kant-en-klaar maaltijden worden steeds populairder! Maar wat zijn nou de beste kant-en-klaar maaltijden? Uitgekookt biedt veel culinaire hoogstandjes die je móét proeven. Ga je voor een runderstoofpot, mihoen met kipfilet of toch een lasagne met zalm? Er is voor ieder wat wils!

De beste kant-en-klaar maaltijden vind je bij Uitgekookt!

Er zijn veel redenen waarom je de beste kant-en-klaar maaltijden op het menu bij Uitgekookt vindt. Elke week heb je de keuze uit minstens 24 nieuwe maaltijden om aan huis te laten bezorgen. Gewoon, heel eenvoudig, de beste kant-en-klaar maaltijden aan jouw voordeur. De maaltijden zijn met zorg samengesteld door de chefs en diëtisten van Uitgekookt. Onze maaltijden worden vaak goed beoordeeld en keren regelmatig terug op het wekelijkse menu! Onze chefs en diëtisten zijn constant bezig met het verbeteren van de kant-en-klaar maaltijden. De maaltijdservice wordt dus elke week nóg beter op het gebied van smaak, gezondheid en gemak. Hier heb jij alleen maar profijt van!

Wat ooit begon als vooruitstrevende groentewinkel, die als eerst panklare groenten verkocht, is nu Uitgekookt: een innovatie maaltijdservice met de beste kant-en-klaar maaltijden. Het kant-en-klaar eten wordt gratis bezorgd op meerdere momenten per week. Dit gebeurt door vaste bezorgers. Zo heb je altijd een bekend gezicht aan je deur.

Dankzij de koelverse bezorging kun je de lekkere maaltijden tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Jij kiest welke maaltijd je elke dag wil eten. Het fijnste is misschien nog wel dat je nergens aan vast zit. Je hoeft niet te kiezen voor een abonnement en je bepaalt dus zelf wanneer je zin hebt om de lekkerste magnetronmaaltijden te bestellen.

Een abonnement is wel mogelijk

Wil je wekelijks of tweewekelijks genieten van de beste kant-en-klaar maaltijden? Dan is het ook mogelijk om een maaltijdabonnement af te sluiten. Let op: dit is geen verplichting. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt kan je altijd handmatig bestellen wanneer het jou uitkomt. Met een maaltijdabonnement krijg je wekelijks de beste kant-en-klaar maaltijden voor jouw smaakprofiel op een vast moment thuisbezorgd. Zo heb je geen omkijken meer naar je avondeten.

Gezonde maaltijd

Het bestellen van de beste kant-en-klaar maaltijden

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van de beste kant-en-klaar maaltijden? Maak kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!. Hierbij is geen Uitgekookt kortingscode nodig. Er zijn verschillende manieren om kant-en-klaar eten te bestellen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar 085-0406065 of via onze vaste bezorgers. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee en je krijgt een nieuwe aangeboden.

Er zijn geen bezorgkosten zolang je jouw keuze 3 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft en je minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden bestelt. Zo kunnen wij de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen.

Bij het online bestellen voer je je postcode in om de verse maaltijden te bekijken. Kies jouw gewenste bezorgmoment van het proefpakket. Daarna zie je een overzicht met de beste kant-en-klaar maaltijden. Deze zijn gesorteerd op de categorieën Hollands, Italiaans, Oosters en Wereldgerechten. Wanneer je klikt op een gerecht, zie je de bereidingswijze, het bewaaradvies, de voedingswaarden, de allergie-informatie en de specifieke ingrediënten.

Bij de beste magnetronmaaltijden horen natuurlijk de juiste en volledige informatie qua ingrediënten en de bereidingswijze. Vaak zijn de maaltijden al binnen enkele minuten opgewarmd.

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?

De bezorging van de lekkerste magnetronmaaltijden

Een voordeel van kant-en-klare maaltijden laten bezorgen is dat je zelf bepaalt wanneer je ze opwarmt. De lekkere kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt worden koelvers thuisbezorgd. Je kunt ze dus 5 dagen in de koelkast bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden) en, indien gewenst, 30 dagen in de vriezer. Het bewaren in de vriezer komt de smaak niet ten goede, doordat er ijskristallen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Uitgekookt biedt verschillende bezorgmomenten per week voor jouw kant-en-klaar maaltijden. Je neemt de maaltijden aan van de bezorger, zet ze in de koelkast en bepaalt zelf wanneer je de maaltijd eet. Wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je bepaalt helemaal zelf wanneer je de kant-en-klaar maaltijd opwarmt. Dat scheelt een hoop voorbereidingstijd.