Kant-en-klaar eten bezorgen

Snel een gezonde maaltijd op tafel

Iedere dag uitgebreid en gezond koken zit er niet voor iedereen in. Misschien door drukte of omdat koken zacht gezegd geen van je hobby is. Een oplossing is dan om een simpele maaltijd op tafel te zetten. Maar dit hoeft niet te betekenen dat dat minder lekker is. Lees hier welke lekkere en gezonde maaltijden je binnen no-time op tafel zet.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 3

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Lekker en simpel avondeten

Soms heb je van die dagen dat je vooral lekker en simpel avondeten op tafel wilt zetten. Je kan dan bestellen bij je favoriete Toko of een diepvriespizza halen bij de buurtsupermarkt. Want: lekker en simpel. Toch missen er dan vaak een aantal belangrijke voedingsstoffen of bevatten de maaltijden te veel vet, zout of suiker. Gelukkig liggen er tegenwoordig ook steeds meer gezonde kant-en-klare opties in de supermarkt. Heb je ook geen tijd om naar de supermarkt te gaan? Dan kun je ook bij Uitgekookt lekkere en gezonde kant-en-klaar maaltijden bestellen.

Snel een gezonde maaltijd op tafel zetten

Makkelijke maaltijden zijn de perfecte oplossing als je geen tijd of puf hebt om in de keuken te staan. En gelukkig kunnen ze ook nog eens gezond zijn! Gezonde en makkelijke maaltijden bevatten de juiste voedingsstoffen zoals vitamines, niet te veel vet, zout en suiker én staan binnen een paar minuten op tafel. Ideaal toch? De maaltijden van Uitgekookt staan binnen een paar minuten op tafel waardoor jij snel een gezonde maaltijd op tafel hebt staan. Bovendien bieden de maaltijden jou de mogelijkheid om gezond en gevarieerd te eten.

Bekijk het menu van deze week

Makkelijke kant-en-klaar maaltijd op tafel

De koks van Uitgekookt bereiden de maaltijden alvast voor, waardoor jij dit niet meer hoeft te doen. Het enige wat jij hoeft te doen is de maaltijden bestellen. Dit doe je snel op de website van Uitgekookt. Lukt het zelf niet meer of vind je het toch een beetje lastig? Bestellen kan ook telefonisch en de bestelling kan ook door iemand anders geplaatst worden. Een paar dagen later heb jij een makkelijke kant-en-klaar maaltijd op tafel staan!

Wekelijks kies je uit minstens 24 maaltijden. Het aanbod verschilt per week, waardoor gevarieerd eten een eitje wordt. Iedere week kies je uit vegetarische gerechten, een Hollandse pot of wereldse gerechten of keuze van de chef. Alle maaltijden bevatten minstens 150 gram groenten en vaak zelfs nog meer! De maaltijden worden op een bepaalde manier bereid en verpakt, waardoor deze vitamines zo goed mogelijk behouden blijven. Ook als je de maaltijd thuis nog eens opwarmt. Daarnaast bevatten de maaltijden geen onnodige toevoegingen.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Gezond eten thuisbezorgen

Heb je een drukke week voor de boeg, maar wil je wel een beetje gezond eten? Laat dan gezond eten thuisbezorgen. Dit scheelt jou weer een bezoekje aan de supermarkt, waardoor je makkelijk wat tijd bespaart en snel een gezonde maaltijd op tafel hebt staan. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt laat je makkelijk thuisbezorgen op het moment dat jij wilt! Tijdens het bestelproces geef jij jouw voorkeur aan wanneer de maaltijden bezorgd moeten worden. Meestal komt de vaste bezorger deze maaltijden bij jou afleveren. Wie weet herken je hem dus wel na een aantal keer!

De maaltijden worden gekoeld bezorgd, waardoor ze zo lang mogelijk goed blijven. Vervolgens bewaar jij de maaltijden ongeveer vijf dagen in de koelkast. Zodra je trek hebt, hoef je ze alleen nog maar op te warmen. Je kunt ze natuurlijk ook langer bewaren door ze in te vriezen, maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Makkelijke en gezonde maaltijden voor 2 personen

Bij de maaltijden van Uitgekookt kies je zelf voor hoeveel personen je besteld. Eet je alleen? Dan kies je een enkele portie. Als je met z’n tweeën eet, bestel je makkelijk twee porties. Als je wel samen eet, maar niet allebei dezelfde maaltijden wilt bestellen, kun je ook gewoon verschillende maaltijden bestellen. Hierdoor hoef je niet hetzelfde te eten, maar kun je wel samen eten. De keuze is aan jou!

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over de gezonde maaltijden van Uitgekookt

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.