Gezonde makkelijke maaltijd

Een gezonde makkelijke maaltijd koken die ook nog eens lekker is: soms is het een flinke uitdaging. Makkelijke maaltijden zijn niet altijd gezond en gezonde maaltijden zijn niet altijd makkelijk. Wij helpen we je graag een handje om een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel te zetten.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Gezonde en makkelijke recepten

Gezonde en makkelijke recepten: op internet vind je er wel honderden. Zo vind je talloze gerechten met veel groenten en zonder pakjes en sausjes. Je krijgt een kant-en-klaar boodschappenlijstje waardoor je precies weet wat je moet halen. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe het gerecht bereidt moet worden. Ontzettend handig, maar niet ideaal als je geen tijd of puf hebt om in de keuken te staan. Voor iedereen die wel gezond wilt eten, maar niet in de gelegenheid is om het klaar te maken, biedt Uitgekookt gezonde en makkelijke maaltijden aan. Is dit je eerste kennismaking met Uitgekookt? Bestel dan voor slechts €19,95 een proefpakket die bestaat uit vier maaltijden naar keuze.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Hoe gezond is een makkelijke kant-en-klaar maaltijd?

Kant-en-klaar maaltijden hebben niet per se een goede reputatie. En dat is niet raar, want veel kant-en-klaar maaltijden bevatten veel te veel zout, te weinig vitamines, slechte vetten en onnodige toevoegingen. Toch is een kant-en-klaar maaltijd soms de enige oplossing om snel een maaltijd op tafel te zetten als je geen tijd hebt. Bij Uitgekookt bestel je gezonde en makkelijke maaltijden. De koks werken samen met onze diëtisten om er zeker van te zijn dat de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten, gezond zijn en goed smaken.

Alle gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt bevatten 150 tot 200 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast bevatten onze maaltijden koolhydraten. Koolhydraten leveren je lichaam energie. Ook goede vetten zitten in de maaltijden. Hoewel vetten een slechte reputatie hebben, zijn goede vetten toch onmisbaar in een gezond voedingspatroon. Vet zorgt er namelijk voor dat we oplosbare vitamines kunnen opnemen in ons lichaam. Daarnaast zitten er eiwitten in de maaltijden.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten kun je dan het beste gebruiken in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Snel een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel

Je kunt er voor kiezen om zelf een gezonde maaltijd te koken, maar wij helpen je graag om het makkelijker te maken. Wekelijks kies je uit 24 gezonde makkelijke maaltijden van Uitgekookt. Deze maaltijden zijn samengesteld en getest door de koks en diëtisten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de maaltijden passen binnen een gezond voedingspatroon. De maaltijden worden thuisbezorgd door een vaste bezorger en bewaar je vervolgens in de koelkast. Zodra je wilt eten hoef je de maaltijd alleen nog maar 4 minuten op te warmen.

Volg jij een bepaald dieet? Dan kijk je makkelijk welke ingrediënten er precies in iedere maaltijd zitten. Tijdens het bestelproces klik je op een specifieke maaltijden waarvan je de ingrediënten wilt weten en het komt tevoorschijn. Volg je bijvoorbeeld een zoutarm dieet? Kies dan een maaltijd uit die weinig zout bevat. Ben je vegetarisch? Uitgekookt biedt ook iedere week minimaal drie vegetarische opties aan. Hierdoor kun je goed variëren met de gezonde en makkelijke maaltijden van Uitgekookt.

Maaltijden

Week 49

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Gezonde en makkelijke maaltijden bestellen bij Uitgekookt

Wil jij graag gezonde en makkelijke maaltijden bestellen bij Uitgekookt? Wij vertellen je precies hoe je dat moet doen. Zoals we je net al vertelden, kun je iedere week kiezen uit minimaal 24 kant-en-klaar maaltijden van onze maaltijdservice. De maaltijden worden wekelijks afgewisseld, waardoor het makkelijk is om gevarieerd te eten. Zodra jij je keuzes hebt gemaakt, gaan onze koks aan de slag. De maaltijden worden bezorgd op het moment die jij hebt uitgekozen: zo weet je zeker dat het goed uitkomt als de maaltijden worden bezorgd.

Stap 1

BestellenSelecteer je maaltijden

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden

Stap 3

BezorgenGekoeld en in een tijdvak van 1,5 uur

Stap 4

OpwarmenWanneer het jou uitkomt in slechts 4 minuten

Veelgestelde vragen

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.