Maaltijden aan huis

Gezonde makkelijke maaltijd

Een gezonde makkelijke maaltijd koken die ook nog eens lekker is: soms is het een flinke uitdaging. Makkelijke maaltijden zijn niet altijd gezond en gezonde maaltijden zijn niet altijd makkelijk. Wij helpen we je graag een handje om een snelle en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Tips voor snelle en gezonde maaltijden

Hoewel de een graag uren in de keuken staat, maak je de ander er niet gelukkig mee. Om toch nog gezond te kunnen eten zonder dat je er uren voor in de keuken hoeft te staan, zijn snelle en gezonde maaltijden de uitkomst. De makkelijke gezonde maaltijden van Uitgekookt bevatten verse groenten. En het voordeel: je hoeft de makkelijke maaltijden slechts 4 minuten op te warmen in de magnetron. Binnen no-time heb jij met Uitgekookt een snelle en gezonde maaltijd op tafel staan.

Gezonde en makkelijke recepten

Gezonde en makkelijke recepten: op internet vind je er wel honderden. Je krijgt een kant-en-klaar boodschappenlijstje waardoor je precies weet wat je moet halen. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe het gerecht bereidt moet worden. Ontzettend handig, maar niet ideaal als je geen tijd of puf hebt om in de keuken te staan. Voor iedereen die wel gezond wilt eten, maar niet in de gelegenheid is om het klaar te maken, biedt Uitgekookt gezonde en makkelijke maaltijden aan. Is dit je eerste kennismaking met Uitgekookt? Bestel dan voor slechts €19,95 een proefpakket die bestaat uit vier gezonde makkelijke maaltijden naar keuze.

Hoe gezond is een makkelijke kant-en-klaar maaltijd?

Kant-en-klaar maaltijden hebben niet per se een goede reputatie. En dat is niet raar, want veel kant-en-klaar maaltijden bevatten veel te veel zout, te weinig vitamines, slechte vetten en onnodige toevoegingen. Toch is een kant-en-klaar maaltijd soms de enige oplossing om snel een maaltijd op tafel te zetten als je geen tijd hebt. Bij Uitgekookt bestel je gezonde en makkelijke maaltijden. Alle gezonde makkelijke maaltijden van Uitgekookt bevatten verse groenten.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Snel een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel

Je kunt er voor kiezen om zelf een gezonde maaltijd te koken, maar wij helpen je graag om het makkelijker te maken. Wekelijks kies je uit 24 gezonde makkelijke maaltijden van Uitgekookt. Deze maaltijden zijn samengesteld en getest door de koks en diëtisten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de maaltijden passen binnen een gezond voedingspatroon. De maaltijden worden thuisbezorgd door een vaste bezorger en bewaar je vervolgens in de koelkast. Zodra je wilt eten hoef je de maaltijd alleen nog maar 4 minuten op te warmen.

Volg jij een bepaald dieet? Dan kijk je makkelijk welke ingrediënten er precies in iedere maaltijd zitten. Tijdens het bestelproces klik je op een specifieke maaltijden waarvan je de ingrediënten wilt weten en het komt tevoorschijn. Ben je vegetarisch? Uitgekookt biedt ook iedere week minimaal drie vegetarische opties aan. Hierdoor kun je goed variëren met de gezonde en makkelijke maaltijden van Uitgekookt.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Bekijk deze maaltijd
Vegetarische aspergeschotel met krieltjes hollandaise

Vegetarische aspergeschotel met krieltjes hollandaise

Bekijk deze maaltijd
Groentenspaghetti bolognese met groenten en kaas

Groentenspaghetti bolognese met groenten en kaas

Bekijk deze maaltijd

Gezonde en makkelijke maaltijden bestellen bij Uitgekookt

Wil jij graag gezonde en makkelijke maaltijden bestellen bij Uitgekookt? Wij vertellen je precies hoe je dat moet doen. Zoals we je net al vertelden, kun je iedere week kiezen uit minimaal 24 kant-en-klaar maaltijden van onze maaltijdservice. Zodra jij je keuzes hebt gemaakt, gaan onze koks aan de slag. De maaltijden worden bezorgd op het moment die jij hebt uitgekozen: zo weet je zeker dat het goed uitkomt als de maaltijden worden bezorgd.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Veelgestelde vragen over onze snelle en gezonde maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!