Maaltijden aan huis

Bezorgmaaltijden bestellen

Bezorgmaaltijden bestellen doe je voordelig via Uitgekookt! Je hebt elke week de keuze uit 24 kant-en-klaar maaltijden die kosteloos bij jou aan huis bezorgd worden. Wordt het een Hollandse pot, vegetarisch of maaltijd met vis? De keuze is aan jou.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bakschotel van kriel, gehaktballetjes en groenten

Bakschotel van kriel, gehaktballetjes en groenten

Bekijk deze maaltijd
Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Bekijk deze maaltijd
Nasi met groenten en kip in ketjapsaus

Nasi met groenten en kip in ketjapsaus

Bekijk deze maaltijd

Bezorgmaaltijden bestellen via Uitgekookt

Geen tijd of puf om te koken? Bestel dan de verse bezorgmaaltijden van Uitgekookt. Onze koks en voedingsexperts werken samen om de lekkerste en gezondste kant-en-klaar maaltijden voor jou te maken. Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is namelijk geen abonnement. Het bestellen van bezorgmaaltijden is heel eenvoudig. Het kan namelijk op verschillende manieren. doe je bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. Of kies ervoor om telefonisch (via 085 - 0406065) of via de vaste bezorger te bestellen.

Na jouw bestelling zullen onze koks jouw maaltijden voorbereiden. Het laten bezorgen van gezonde avondmaaltijden kan op twee momenten in de week. Daarna kun je de maaltijden eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden. Uitgekookt levert maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Mevrouw kookt een makkelijke maaltijd

Tips voor een makkelijke en snelle maaltijd

Na een dag werken of studeren heb je niet altijd zin om nog lang in de keuken te staan. Je wil zo snel mogelijk een maaltijd op tafel zetten. Het liefst een gezonde. Dat snappen wij als geen ander, want dat is waarom wij het koken voor je uit handen nemen met onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Maar heb je nú trek en geen lekkere Uitgekookt-maaltijd in je koelkast liggen? Lees dan deze 10 tips om snel een eenvoudig gerecht op tafel te zetten.

Probeer onze gezonde bezorgmaaltijden

De gezonde bezorgmaaltijden zijn voorzien van minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, waardoor de vitamines en smaak behouden blijven. Onze koks bereiden jouw gezonde bezorgmaaltijden voor met veelal ingrediënten van lokale boeren en telers. Naast de reguliere maaltijden kun je ook kiezen voor verschillende maaltijdboxen, zoals de Hollandse keuken, Vegetarisch & Vis en Gezond Variëren. Gezond eten bestellen doe je dus heel makkelijk via Uitgekookt. Wij zijn het perfecte alternatief voor Thuisbezorgd.

Bezorgmaaltijden in Groningen

Uitgekookt levert bezorgmaaltijden door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Dus je kunt eveneens gezond eten bestellen in Groningen. Wordt het stamppot met spinazie en ei, een ovenschotel met pompoen, rundergehakt en penne of romige tagliatelle met groenten en gamba’s? Jij kiest zelf iedere week uit 24 unieke maaltijden.

Bezorgmaaltijden in Rotterdam

Gezonde bezorgmaaltijden in Rotterdam bestellen doe je ook bij Uitgekookt. Wil je een keertje helemaal uitpakken? Bestel dan een uniek maaltijdpakket. Uitgekookt biedt namelijk regelmatig speciale arrangementen, vaak rondom de feestdagen zoals Kerst en Pasen. Ook vind je bij Uitgekookt reguliere maaltijdboxen, zoals de Hollandse Keuken of Vegetarisch & Vis.

Bezorgmaaltijden in Amsterdam

Ook voor bezorgmaaltijden in Amsterdam ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Lukt het niet om zelf gezonde maaltijden te bestellen? Naast telefonisch bestellen en via onze bezorgers kunnen ook andere mensen, zoals familieleden, vrienden of buren, een gezonde bezorgmaaltijd voor je bestellen. De maaltijden worden gratis bij jou aan huis bezorgd.

Vragen over bezorgmaaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!