Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Alternatief Thuisbezorgd: Uitgekookt!

Op zoek naar een alternatief voor Thuisbezorgd? Bestel dan je verse kant-en-klaar maaltijden bij Uitgekookt. Het eten wordt gratis bij jou thuisbezorgd, ideaal!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Vlaamse kip met roseval friet en witlof

Vlaamse kip met roseval friet en witlof

Bekijk deze maaltijd
Bami met pittige gehaktballetjes in Chinese saus

Bami met pittige gehaktballetjes in Chinese saus

Bekijk deze maaltijd
Spaghetti bolognese met groenten en kaas

Spaghetti bolognese met groenten en kaas

Bekijk deze maaltijd

Uitgekookt is dé alternatieve thuisbezorgd

Een alternatief voor Thuisbezorgd vind je bij Uitgekookt. De kant-en-klaar maaltijden van onze maaltijdservice zijn altijd bereid met verse ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast is er geen abonnement dus je zit nergens aan vast. Waar Uitgekookt begon als innovatieve groentewinkel in de vorige eeuw, is het nu uitgegroeid tot dé maaltijdservice van Nederland. De maaltijden worden gratis bezorgd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Ons Thuisbezorgd alternatief bezorgt maaltijden op twee momenten in de week. Zo bepaal je zelf wanneer je zin hebt en hoeveel maaltijden er gewenst zijn.

De koelverse maaltijden kun je tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Indien nodig kun je de kant-en-klaar maaltijden 30 dagen in de vriezer bewaren, alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden. Na het ontvangen van de koelverse maaltijden kies je zelf wanneer ze opwarmt. Ons Thuisbezorgd alternatief geeft jou dus extra flexibiliteit in wanneer je de maaltijden opwarmt. De verse groente in de maaltijden zullen ook na het opwarmen in de magnetron nog steeds knapperig en gezond zijn, dankzij een speciaal kookproces. Daarnaast bevat je maaltijd geen onnodige toevoegingen.

Ik kies bijna altijd een gerecht wat ik nog niet ken
Greet

Een thuisbezorgd alternatief: lekker gezond!

De maaltijden van ons Thuisbezorgd alternatief zijn niet alleen erg lekker, maar ook nog eens héél gezond. De verse en gezonde kant-en-klaar maaltijden worden bereid met verse en veelal lokaal geteelde groenten. Hierdoor is Uitgekookt ook een ideaal HelloFresh alternatief. Elke maaltijd is voorzien van verse groente en de maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen.

Hierdoor zijn de maaltijden voor ouderen niet alleen lekker, maar ook gezond en gevarieerd. De maaltijdservice van Uitgekookt is een prima alternatief voor Thuisbezorgd. Wekelijks kies je uit 24 verschillende maaltijden. Dit varieert van Hollands tot Werelds en van Vis/Vega tot de Keuze van de chef. Kies bijvoorbeeld uit een heerlijke Hollandse stamppot, Marokkaanse couscous, Portugese stoofpotje of Indiase curry.

Kant-en-klaar maaltijden gratis thuisbezorgd

De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt worden gratis thuisbezorgd. Je kunt maaltijden online bestellen, maar je kunt ook telefonisch of via onze vaste bezorgers jouw bestelling doorgeven. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om de specifieke ingrediënten te zien. De gezondste maaltijden herken je aan het labeltje 'Gezondste keuze'. Of kies ervoor om je bestelling telefonisch door te geven via 085 - 0406065. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het bestellen van de kant-en-klare verse maaltijden die gratis thuisbezorgd worden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met 24 unieke maaltijden.

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Tijd voor een feestje! Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn over onze bezorging.

Kennismakingsaanbieding: 4 voor €25

Heb je interesse in ons Thuisbezorgd alternatief? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Waar wacht je nog op?

Vragen over de bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.