Luxe maaltijden thuisbezorgd

Luxe maaltijden thuisbezorgd krijgen? Kies dan voor de maaltijdservice van Uitgekookt. Een lasagne van zalm, ceasarsalade of toch een vegetarische maaltijdschotel? Uitgekookt biedt wekelijks nieuwe gezonde en luxe maaltijden aan. Profiteer vandaag nog van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Voordelen van Uitgekookt

Naast de lekkere maaltijden zijn er nog tal van andere redenen waarom je bij Uitgekookt moet bestellen. Zo profiteer je optimaal van het gemak. Heb je geen tijd of mogelijkheid om zelf te koken? Onze maaltijden warm je in enkele minuten op in de magnetron. Dit scheelt veel bereidingstijd. Iedere week kies je uit 24 nieuwe kant-en-klaarmaaltijden. De luxe maaltijden worden op 2 momenten in de week thuisbezorgd. Bepaal zelf wanneer je zin hebt in een gerecht.

Nog een voordeel is dat je niet standaard aan een abonnement vast zit. Je hebt wel de mogelijkheid om hiervoor te kiezen. Kies uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Zo zit er voor iedereen een bijpassend abonnement bij, mocht dit gewenst zijn. Hoe worden de maaltijden bij een abonnement bepaald? Je geeft je voorkeuren door en vult een smaakprofiel in. Aan de hand hiervan ontvang je wekelijks luxe maaltijden.

Zo bedenken we onze recepten

Met elke week weer 24 andere gerechten op het menu is de keuze reuze bij Uitgekookt. Wie bedenkt onze gerechten? Hoe komen ze tot stand? En hoe zorgen we dat ze zowel lekker als gezond zijn? We voelen culinair ontwikkelaar Fernando en voedingsexpert Laura aan de tand.

Luxe maaltijden bestellen

Het bestellen van luxe maaltijden kan op verschillende manieren. Het makkelijkst is online bestellen. Vul eerst je postcode in en bepaal het gewenste bezorgmoment. Daarna selecteer je één of meerdere verse maaltijden. Het weekmenu wordt samengesteld door onze chefs en voedingsexpert. Je bent gegarandeerd van gezonde en luxe maaltijden die thuisbezorgd worden.

Op een andere manier bestellen? Dat is zeker mogelijk. Bel bijvoorbeeld naar onze klantenservice via 085 - 0406065. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw bestelling. Je bestelt eveneens via de vaste bezorgers. Geef je ingevulde formulier mee en ontvang direct een nieuw exemplaar. Bij verdere vragen neem je gerust contact met ons op.

Zó gezond zijn onze culinaire maaltijden aan huis

De culinaire maaltijden aan huis zijn niet alleen héél lekker, maar ook nog eens enorm gezond. Iedere maaltijd bevat minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, zo zullen de groentes nog lekker knapperig zijn ook na het opwarmen van de maaltijd. Profiteer nu zelf van een gezonde en culinaire maaltijd aan huis.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Witlofschotel met ham en kaas

Witlofschotel met ham en kaas

Bekijk deze maaltijd
Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes

Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes

Bekijk deze maaltijd
Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Bekijk deze maaltijd

Luxe eten thuisbezorgd

In de meeste gevallen wordt het luxe eten gratis thuisbezorgd. Het kan voorkomen dat we bezorgkosten rekenen voor drukke bezorgmomenten. Profiteer van een vroegboekkorting van €0,99 wanneer er minstens 7 dagen tussen het bestellen en bezorgen zitten. Op die manier kunnen wij ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. De luxe maaltijden ontvang je koelvers in een tijdvak van 1,5 uur aan huis. De tijdvakken zijn:

  • In de ochtend tussen 8:30 en 12:30 uur
  • In de middag tussen 14:00 en 18:00 uur
  • In de avond tussen 17:00 en 21:00 uur.

Het bewaren van de kant-en-klaarmaaltijden doe je in de koelkast. Dit kan tot 5 dagen lang, afhankelijk van de maaltijd. Deze informatie vind je op de verpakking. Wil je gerechten invriezen? Dit kan tot 30 dagen, maar raden we eigenlijk niet aan. Er vormen zich ijskristallen op de maaltijden, die de smaak niet ten goede komen.

Dit zijn onze allerlekkerste maaltijden

Over smaak valt niet te twisten. Waar de een van smult, vindt de ander niks. Toch springen een paar maaltijden er duidelijk uit. Ze worden veel verkocht én krijgen de hoogste beoordeling van onze klanten. We hebben de top vier op een rij gezet. Dit zijn onze allerlekkerste maaltijden volgens jullie:

Feestelijke én luxe maaltijden

Wel de gezelligheid, niet het gedoe! Tijdens de feestdagen hebben we speciale acties met luxe maaltijden. Laat bijvoorbeeld een luxe kerstbuffet aan huis bezorgen. Wanneer het kerstdiner aan huis wordt bezorgd, is het een kwestie van opwarmen en genieten maar. Houd onze website in de gaten voor speciale acties.

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Ook luxe maaltijden thuisbezorgd krijgen? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Veelgestelde vragen over luxe maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!