Ontmoet onze bezorgers

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Leuk! We hebben nog meer om te vieren. Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn over onze bezorging.

Trots op onze bezorgers

Van de klanten die wekelijks bestellen is maar liefst 98,7% tevreden! Bij klanten die af en toe bestellen is dit 98,2%. Dat zijn hele hoge percentages waar we heel blij mee zijn! We zijn dan ook trots op onze meer dan 550 bezorgers in het hele land.

Een paar reacties van respondenten:

'Excellent! Buitengewoon vriendelijk, persoonlijke belangstelling en altijd op tijd.’

‘Iemand met hart voor de zaak en zeer betrokken!

'Aardige bezorger die ook nog wel eens een praatje met je wil maken. De bezorging is prima covid proof, ook niet onbelangrijk in deze tijd.’

Eigen bezorgers en een vertrouwd gezicht

Bij Uitgekookt werken we met onze eigen bezorgers die zoveel mogelijk vaste routes rijden. Je krijgt dan ook meestal een vertrouwd gezicht aan de deur. Iets wat onze klanten erg kunnen waarderen. Ook onze bezorgers zelf vinden dit prettig! Zo geeft bezorger Ada aan dat ze echt een band opbouwt met haar klanten en geniet van alle verhalen die ze te horen krijgt.

Meer keuze in bezorgtijden

We mogen ons in onze handen knijpen met zulke fijne bezorgers en zo’n hoge score. Toch zouden wij Uitgekookt niet zijn, als het niet altijd beter kon. Hoe kunnen we zorgen voor 100% tevredenheid? Dat zit hem voornamelijk in de keuze in bezorgtijden. Gelukkig hebben we deze onlangs al kunnen uitbreiden. Ook hopen we in de toekomst nog vaker bij je op de stoep te kunnen staan!

P.S. Tot die tijd zou je met je vaste bezorger af kunnen spreken dat hij de maaltijden meegeeft aan je buren. Of ze neerzet in een door jou geplaatste koelbox in de tuin. Onze bezorgers denken graag met je mee!

Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.