Handig

Een koeltasje voor als je niet thuis bent

Net even langer blijven zitten op het terras of een extra work-out doen, maar ook thuis moeten zijn voor de bezorging van je maaltijden? Dilemma! Geen zorgen: je hoeft niet te kiezen.

Gekoeld, ook als je niet thuis bent

Om je maaltijden zo vers mogelijk te houden, is het goed om thuis te zijn als de bezorger langskomt. Maar als dat een keer niet lukt, heb je een alternatief: het Uitgekookt koeltasje voor jouw verse en gezonde kant-en-klaarmaaltijden!

Bij het bestellen van je maaltijden vink je heel eenvoudig een stevige koeltas met koelelementen aan. Deze is herbruikbaar, dus je kunt 'm bij elke bestelling voor de bezorger neerzetten. Zo heb jij gekoelde maaltijden én dat extra drankje op het terras. Bestellen kan natuurlijk ook via de klantenservice.

Zo werkt het koeltasje

Afbeelding stap
Door ons ingevrorenWij vriezen de koelelementen in.
Afbeelding stap
Koel onderwegBezorger brengt de elementen bevroren bij je thuis.
Afbeelding stap
Nog steeds koel als jij thuiskomtDe bezorger zet de maaltijden in de koeltas neer waar jij wil.
Afbeelding stap
Zelf weer invriezenBij de volgende bezorging zet je het koeltasje op de afgesproken plek.

Je bestelt een koeltas bij je maaltijden. De eerste keer bezorgen we de maaltijden in de koeltas. Handig! De volgende keer laat jij je koeltas met koelelementen achter op de plek waar de bezorger jouw maaltijden moet neerzetten. Denk eraan dat je de koelelementen voor die tijd in de vriezer legt. Zo houden de elementen jouw maaltijden gekoeld, ook als ze niet direct de koelkast in gaan!

Gekoelde maaltijden

De kwaliteit van de maaltijden blijft hoger als ze gekoeld zijn. Voedselveiligheid staat bij ons voorop. Daar zorgen we onder andere met het koelen voor:

  • We checken de ingrediënten die bij onze keuken binnenkomen en koelen ze direct.
  • Tijdens het koken houden we continu de temperatuur in de gaten.
  • Na het koken koelen wij de ingrediënten heel snel terug in zogenoemde chillers. Hierdoor worden bacteriën gedood, maar blijven vitamines behouden.
  • Het is belangrijk dat je maaltijd altijd onder de 7ºC blijft. Om dit te controleren gaan er tijdens het bezorgen steekproefsgewijs kleine digitale thermometers mee, die de temperatuur van de maaltijden meten.
  • Bij de bezorging zet jij de maaltijden direct in de koelkast, of haal je ze uit je koeltas met koelelementen bij de deur.

Vragen over de koeltas

  • De koeltas inclusief koelelementen kost slechts €12,50. de koeltas is en blijft van jou. Dus als je wil kan je hem ook gebruiken voor een dagje op het strand.