Aan de kook!
In onze keuken draait alles om ambacht: het bereiden van smaakvolle maaltijden met passie en precisie. En wat er verder allemaal bij komt kijken.
Vacatures
Pasta carbonara. Stamppot andijvie. Kip met pindasaus. Poké Bowls en Pad Thai. Onze keuken is ongelofelijk divers. Met elke week meerdere smaakvolle gerechten op het menu, die het hele land doorgaan. En die gerechten? Die bereiden wij in vol ornaat. Met chefs, souschefs, zelfstandig werkend koks en keukenmedewerkers. Dat doen we in een keuken om ‘u’ tegen te zeggen, met de mooiste hightech keukenapparatuur en gestroomlijnde processen. Tja, als we iets doen, doen we het goed. Dat merk je aan alles.
Purees, stamppotten, sauzen? Wij maken het zelf. Geen snelkook-oplossingen met een scheutje melk en een poedermix. Nee, wij koken vanaf de basis. Met pure ingrediënten en zonder kunstmatige smaakversterkers, stabilisatoren of schadelijke E-nummers. Onze focus ligt op het perfectioneren van smaak, structuur en gaarheid. Waarbij we continu scherp blijven op kwaliteit. Zo leveren wij SMAAK - op tafels door heel Nederland.
Onze afdelingen
Voorbereidingskeuken
De kunst van het voorbereiden: het klaarzetten van alle ingrediënten door het af te wegen en de juist combinaties te maken.
Warme keuken
Van sissende pannen tot aromatische dampen - hier wordt gekookt, gebakken, gebraden, gegrild en gestoomd. Actie in elke hoek!
Verpakkingskeuken
Hier laten we de smaakvolle gerechten stralen in hun verpakking. Precies de juiste portie, zorgvuldig opgemaakt zoals ’t gerecht verdient.
Spoelkeuken
Welkom in de pitstop van onze keuken. Hier maken we alle potten, pannen en kookgerei weer spic en span - klaar voor de volgende ronde!