In onze keukens

Aan de kook!

In onze keuken draait alles om ambacht: het bereiden van smaakvolle maaltijden met passie en precisie. En wat er verder allemaal bij komt kijken.

Vacatures

Zelfstandig Werkend Kok

Bekijk deze vacature

Medewerker Voorbereidingskeuken

Bekijk deze vacature

Medewerker Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

Assistent teamleider verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

Procesoperator B verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

Pasta carbonara. Stamppot andijvie. Kip met pindasaus. Poké Bowls en Pad Thai. Onze keuken is ongelofelijk divers. Met elke week meerdere smaakvolle gerechten op het menu, die het hele land doorgaan. En die gerechten? Die bereiden wij in vol ornaat. Met chefs, souschefs, zelfstandig werkend koks en keukenmedewerkers. Dat doen we in een keuken om ‘u’ tegen te zeggen, met de mooiste hightech keukenapparatuur en gestroomlijnde processen. Tja, als we iets doen, doen we het goed. Dat merk je aan alles.

Purees, stamppotten, sauzen? Wij maken het zelf. Geen snelkook-oplossingen met een scheutje melk en een poedermix. Nee, wij koken vanaf de basis. Met pure ingrediënten en zonder kunstmatige smaakversterkers, stabilisatoren of schadelijke E-nummers. Onze focus ligt op het perfectioneren van smaak, structuur en gaarheid. Waarbij we continu scherp blijven op kwaliteit. Zo leveren wij SMAAK - op tafels door heel Nederland.

Wij zijn niet van ‘een beetje melk in de pan, bolletje poeder erbij en roeren maar’, wij maken alles zelf.
Rob
Chef-kok

Op de bank met Anneke