38 uur

Operator Verpakkingskeuken

Bruto salaris

2634,- op basis van 38 uur

Uren

38 uur

Min. werkervaring

1-2 jaar

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

Word jij blij van een strak georganiseerd proces met als eindresultaat smaakvol gepresenteerde maaltijden? Heb je een sterke affiniteit met de presentatie van gerechten? Wil jij er zorg voor dragen dat het productieproces niet stil komt te vallen terwijl je oog hebt voor je collega’s? Voel jij je daarnaast thuis binnen een dynamische en groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Uitgekookt groeit ongekend hard. Onze verpakkingskeuken is deze maand verhuisd naar onze gloednieuwe moderne bedrijfshal. Hierin vinden onze 3 verpakkingslijnen hun plaats en is er ruimte voor uitbreiding met nog 3 verpakkingslijnen.

Jij gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat de verse ingrediënten die door onze koks zijn gekookt mooi worden gepresenteerd. Dit doe je aan onze moderne lijnen waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde doseermachines en weegstations. Je instrueert de mensen aan de lijn, stelt de machines in en bouwt deze indien nodig om. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht in techniek.

In jouw aansturing zorg jij ervoor dat jouw team aan de lijn perfect op elkaar ingespeeld is. Net als bij een formule1 team zorg je voor een perfect geoliede flow op jouw lijn met als eindresultaat een mooi gepresenteerde maaltijd. Daarnaast weet jij je collega’s aan de lijn te motiveren en heb jij oog voor hun welzijn

Kwaliteit

Al onze ingrediënten worden dagvers gekookt en verpakt. Jij ziet erop toe dat de presentatie van de gerechten tip top voor elkaar is en bewaakt de presentatie. In nauw overleg met de teamleider zorg jij ervoor dat de juiste hoeveelheid maaltijden klaar staan voor orderpick en transport naar de klant. Door jouw kennis van techniek weet je kleine technische storingen zelfstandig te verhelpen.

Groei

Als operator wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het verder laten groeien en ontwikkelen van Uitgekookt en in het bijzonder het efficiënt verlopen van jouw productielijn zonder daarbij de hoge kwaliteitsnormen uit het ook te verliezen. Je houdt ervan jezelf continue te verbeteren en neemt daar graag anderen in mee. Met jouw natuurlijke manier van leidinggeven weet je het beste uit de ander naar boven te halen. Als je wilt kun je op termijn door groeien in de functie van assistent teamleider of teamleider.

Wie ben jij?
Wat wij vragen
Wat wij bieden
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Miranda van Marle -

Andere interessante vacatures

Assistent Teamleider Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature