€ 2799,- op basis van 38 uur
*vanaf 21 jaar
38 uur
IJsselmuiden, Overijssel
Uitgekookt: de thuisbasis voor team SMAAKMAKERS. Wij geloven dat elk lid van ons team een directe invloed heeft op de smaakbeleving van onze klanten. Als zelfstandig werkend kok speel je daar natuurlijk een sleutelrol in. Ben jij iemand met precisie en aandacht voor detail? En voorzie je daarmee heel Nederland van kwaliteit en smaak op het bord? Dan hebben wij plek voor jou.
Purees, stamppotten, sauzen? Poké Bowls of Pad Thai? Wij maken het zelf. En daar weet ook jij als zelfstandig werkend kok wel raad mee. Geen snelkook-oplossingen met een scheutje melk en een poedermix. Nee, koken vanaf de basis. Met pure ingrediënten. En zonder kunstmatige smaakversterkers, stabilisatoren of schadelijke E-nummers.
Van sissende pannen tot aromatische dampen - hier wordt gekookt, gebakken, gebraden, gegrild en gestoomd. Actie in elke hoek! Dat doen we in een keuken om ‘u’ tegen te zeggen, met de mooiste hightech keukenapparatuur en gestroomlijnde processen. Tja, als we iets doen, doen we het goed. Dat merk je aan alles.
Jij legt de focus op het perfectioneren van smaak, structuur en gaarheid. Hoe groot onze volumes ook zijn - en die zijn groot, met 170.000 maaltijden per week. Jij blijft continu scherp op kwaliteit. Dat zit gewoon in je, als culinair vakmens: altijd het allerbeste voor je gast of klant. Met 26 heerlijke gerechten per week zet jij je vakmanschap in om SMAAK te leveren aan tafels door heel Nederland.
Bij ons geniet je van een unieke combinatie: de hechtheid van een echt familiebedrijf met de faciliteiten, zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden van een succesvol, landelijk A-merk. Een werkcultuur met het beste van beide!
Wat zeggen woorden nu alleen? Om de functie echt tot leven te laten komen, vertelt Rob graag over zijn ervaringen. Bekijk de video!
En wat betekent het voor jou?