38 uur

Medewerker Voorbereidingskeuken

Bruto salaris

2223,- (o.b.v. 38 uur)

Uren

38 uur

Min. werkervaring

Niet nodig

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

Als medewerker voorbereidingskeuken werk je met een vast en gezellig team van ongeveer 7 medewerkers in onze professionele keuken. Er is een nauwe samenwerking en afstemming met onze warme keuken en ontvangst goederen. Je zorgt samen met jouw collega’s dat de ingrediënten voor onze 24 verschillende maaltijden worden afgewogen en klaargezet. Iedere week bereiden we bij Uitgekookt 24 verschillende maaltijden uit zowel de Hollandse als de Wereldse keuken.

Jij bent er verantwoordelijk voor dat de ingrediënten zorgvuldig worden afgewogen en op de juiste tijd klaar staan voor de warme keuken om gekookt te worden. Samen zorgen jullie voor de verwerking van onze dagverse producten. Jij controleert de kwaliteit van de goederen en zorgt voor de aanlevering van de juiste hoeveelheden aan de warme keuken.

Natuurlijk werk jij volgens de laatste hygiënevoorschriften en zie je erop toe dat de werkomgeving altijd schoon en opgeruimd is. Jij draait jouw hand niet om voor het verwerken van grote hoeveelheden en je bent in staat de producten te boordelen op kwaliteit.

Jouw profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Miranda van Marle -

Andere interessante vacatures

Medewerker Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature