Maaltijden aan huis

Meal prep maaltijden

Meal prep maaltijden zijn de oplossing voor wanneer je weinig tijd of zin hebt om gezond te koken. Het zijn gezonde kant-en-klaarmaaltijden die je slechts een paar minuten hoeft op te warmen in de oven of magnetron. Ideaal toch?

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Bekijk deze maaltijd
Gehaktbal met aardappelen en spinazie à la crème

Gehaktbal met aardappelen en spinazie à la crème

Bekijk deze maaltijd
Nasi met groenten en kipsaté in satésaus

Nasi met groenten en kipsaté in satésaus

Bekijk deze maaltijd

Wat is meal preppen?

Meal preppen is het vooraf bereiden van meerdere maaltijden die je in bakjes in de koelkast of vriezer bewaart voor later. Dit is handig als je moet overwerken, sporten of andere plannen hebt, waardoor je geen tijd hebt om te koken. Daarnaast voorkom je met meal preppen dat je naar iets ongezonds grijpt. Je kookt voor één of meerdere dagen vooruit, zodat je het gerecht alleen nog maar op hoeft te warmen.

Een ander voordeel van meal preppen is dat je zelf bepaalt welke ingrediënten je gebruikt. Op die manier kun je iedere dag gezond eten. Maak van tevoren een gezond weekmenu zodat je niet in de verleiding komt om een vette hap te bestellen. Met meal preppen voorkom je eveneens voedselverspilling omdat je alles in porties opdeelt.

Meal preppen kost echter wel wat voorbereidingstijd. Uitgekookt neemt je dit werk uit handen. Kies wekelijks uit 24 gezonde kant-en-klaarmaaltijden, die je na ontvangst alleen nog maar hoeft op te warmen in de oven of magnetron. Zo eet je de hele week alsnog gezond!

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Bestellen via Uitgekookt

Uitgekookt is dé maaltijdservice waar je naar op zoek bent. De dagverse maaltijden bevatten verse en veelal lokale ingrediënten. Onze chefs en voedingsexpert werken hierbij samen om voor jou de beste kant-en-klaarmaaltijden op het menu te zetten.

Wekelijks kies je uit 24 opties, waaronder vegetarische maaltijden, vismaaltijden en Hollandse pot. Tijdens het bestellen sorteer je gemakkelijk op een type keuken of gerecht. Daarnaast vind je op de productpagina specifieke informatie betreffende de ingrediënten en allergieën.

Bestellen van meal prep maaltijden kan op verschillende manieren: online, telefonisch en via de vaste bezorgers. Bestel je online? Dan vul je eenvoudig je postcode en de mogelijke bezorgmomenten worden weergegeven. Selecteer je gewenste bezorgmoment en bestel de meal prep maaltijden waar je interesse in hebt. Of bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers helpen je bij het samenstellen van de bestelling. Hetzelfde geldt voor onze vaste bezorgers. Overhandig je ingevulde bestelformulier aan de bezorger en je ontvangt direct een nieuw exemplaar!

Beste meal prep maaltijden

Wij zijn continu bezig om onze smaakvolle maaltijden te verbeteren. Daarbij kijken we uiteraard ook naar de beoordeling van klanten. In dit overzicht vind je de best beoordeelde kant-en-klaarmaaltijden van deze week.

De maaltijden van Uitgekookt zijn vergelijkbaar met meal prep maaltijden. Je bewaart ze namelijk tot wel 5 dagen in de koelkast, zodat je iedere dag een gezond gerecht kan opwarmen. Het is ook mogelijk om de maaltijden in de vriezer te bewaren, al raden wij dat niet aan. Er vormen zich namelijk ijskristallen op het gerecht, wat de smaak vermindert.

De maaltijden van Uitgekookt zijn vergelijkbaar met meal prep maaltijden. Je bewaart ze namelijk tot wel 5 dagen in de koelkast, zodat je iedere dag een gezond gerecht kan opwarmen. Het is ook mogelijk om de maaltijden in de vriezer te bewaren, al raden wij dat niet aan. Er vormen zich namelijk ijskristallen op het gerecht, wat de smaak vermindert.

Ontdek onze organisatie

Bezorging van maaltijden

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de maaltijden thuisbezorgd worden. We bezorgen de meal prep maaltijden koelvers. De bezorger herken je misschien wel want Uitgekookt werkt vooral met vaste bezorgers, wel zo fijn!

Profiteer van een vroegboekkorting van €0,99 wanneer er je minimaal 7 dagen van tevoren bestelt. Op die manier kunnen wij ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Uitgekookt bezorgt op meerdere momenten per week, waardoor je flexibiliteit hebt in de bezorgmomenten. De tijdvakken zijn als volgt:

  • In de ochtend tussen 8:30 en 12:30 uur
  • In de middag tussen 14:00 en 18:00 uur
  • In de avond tussen 17:00 en 21:00 uur

Naast eenmalige bestellingen heb je de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Gemak en Extra Gezond abonnement. Vul je smaakprofiel in en Uitgekookt bepaalt welke kant-en-klaarmaaltijden hierbij passen. Genieten geblazen!

Meal prep maaltijden kopen!

Ook meal prep maaltijden bestellen? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! De kant-en-klaarmaaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland. Dat wordt dus heerlijk avondeten zonder te koken!

Veelgestelde vragen over onze maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.