Maaltijden


Probeer een gezonde kant-en-klaarmaaltijd

Via Uitgekookt probeer je gemakkelijk gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Je selecteert jouw gewenste maaltijden en bezorgmoment. Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je niet vastzit aan een abonnement. Jij bepaalt wanneer je zin hebt in de kant-en-klaar maaltijden! Je bestelt de maaltijden eenvoudig voor meerdere dagen, aangezien je ze 5 dagen in de koelkast kunt bewaren. Plan zelf wanneer je welke kant-en-klaarmaaltijd wilt eten!

Je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Goedkope kant-en-klaarmaaltijden bestellen

Er zijn verschillende manieren om goedkope kant-en-klaarmaaltijden te bestellen. Je kunt online een bestelling plaatsen, bellen naar onze klantenservice (085-0406065) of via onze vaste bezorgers bestellen. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee en je krijgt een nieuwe aangeboden. Je betaalt geen bezorgkosten als je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft. Zo kunnen we de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Daarnaast geldt de gratis bezorging vanaf minimaal 3 kant-en-klaarmaaltijden.

Heb je onze kant-en-klaarmaaltijden nog niet eerder besteld? Profiteer dan van onze kennismakingsaanbieding: 4 maaltijden voor € 25! Je proefpakket wordt ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd! Vragen? Neem gerust contact op via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Verse kant-en-klaarmaaltijden

Onze maaltijden worden voorzien van zoveel mogelijk seizoensgroenten van lokale telers. Ook gebruiken we geen onnodige toevoegingen. Samen met onze diëtist stellen de chefs het weekmenu zorgvuldig samen, zodat jij gezonde maaltijden krijgt.

In de kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt zit veel variatie: elke week kies je uit 24 nieuwe maaltijden die op ons menu staan, dus je kunt eindeloos variëren.

De lekkerste kant-en-klaarmaaltijden aan huis bezorgd!

Laat je maaltijden aan huis bezorgen. Wij zorgen ervoor dat de kant-en-klaarmaaltijden vers bereid worden de dag voor levering. Onze maaltijden bewaar je tot 5 dagen in de koelkast. Het bezorgen van de maaltijden gebeurt op vaste tijden, door een bezorger die je kent.

Het opwarmen van de kant-en-klaarmaaltijden is heel gemakkelijk! Je warmt ze eenvoudig op in de oven of magnetron. Op het etiket zie je hoe lang en op welke temperatuur je het gerecht moet verwarmen. Je verwarmt de maaltijd in het bakje en vervolgens schep je het op je bord. Daarna is het tijd om te genieten van je verse maaltijd!

Kant-en-klaar eten: de opties

Met kant-en-klaar eten kun je alle kanten op! Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Kies voor typische Nederlandse gerechten of ga bijvoorbeeld voor Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse kant-en-klaarmaaltijden. Elke week staan er ook maaltijden met vis op het menu. Natuurlijk heb je ook de keuze uit kant-en-klaar vegetarisch eten.

Wil je meer informatie over de bereidingswijze, bewaaradvies, voedingswaarden, allergieën of specifieke ingrediënten? Klik dan op je gewenste maaltijd.