Catering UitgekooktCatering UitgekooktCatering UitgekooktCatering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Italiaanse maaltijden bestellen

Dol op de Italiaanse keuken? Bestel dan Italiaanse maaltijden bij Uitgekookt. Deze kant-en-klaar maaltijden worden gratis aan huis bezorgd. Daarna warm je ze al in enkele minuten op!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bami met kip, groenten en een omelet in pangang

Bami met kip, groenten en een omelet in pangang

Bekijk deze maaltijd
Gebraden worst met puree en bloemkool in kerrie

Gebraden worst met puree en bloemkool in kerrie

Bekijk deze maaltijd
Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd

Italiaanse maaltijden aan huis

Bij Uitgekookt heb je wekelijks de keuze uit maar liefst 24 nieuwe maaltijden, waaronder dus ook Italiaanse maaltijden. Je kunt tijdens het bestellen sorteren op verschillende keukens: Hollands, Italiaans, Oosters en Werelds. Wanneer je Italiaans selecteert, kies je bijvoorbeeld uit spaghetti met kip, courgette en kerrie. Of ga genieten van macaroni met hamblokjes en kaas of lasagne van geitenkaas en spinazie. Wekelijks zijn er diverse opties qua Italiaanse gerechten vanwege hun populariteit. Daarnaast zijn er verschillende bijgerechten met een Italiaanse tintje, zoals de Italiaanse slamix. Deze kun je toevoegen aan de reguliere kant-en-klaar maaltijden.

De Italiaanse maaltijden worden vers bereid door onze chefs. Voordat een maaltijd op het weekmenu komt, wordt deze goedgekeurd door zowel onze chefs als voedingsexperts. Er wordt tijdens het koken gewerkt met de modernste apparatuur op het gebied van bereiding en hygiëne. Door middel van een speciaal kookproces, zal jouw Italiaanse maaltijd nog steeds erg gezond en lekker zijn wanneer je deze opwarmt. Zo is de groente knapperig en blijven de vitamines behouden. Over groente gesproken, iedere verse maaltijd is voorzien van minimaal 150 gram groente. Hierdoor krijg je meer dan voldoende gezonde voedingsstoffen binnen.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Italiaans bestellen: hoe?

Wil je graag Italiaans bestellen? Dan zijn er verschillende manieren, zodat je altijd een mogelijkheid hebt om eten te laten bezorgen. Het bestellen van Italiaanse maaltijden kan bijvoorbeeld online. Vul je postcode in en kies je gewenste bezorgmoment. Daarna zie je maaltijden die op het menu staan. Selecteer de maaltijden die je wilt proberen, reken af en ze worden kosteloos aan huis bezorgd. Je kunt eveneens via onze vaste bezorgers bestellen. In dat geval geef je je bestelformulier mee. Hij of zij zal jouw bestelling verwerken en je voorzien van een nieuw bestelformulier. Telefonisch bestellen doe je via 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van Italiaans.

Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is namelijk geen abonnement. Of je nu iedere dag een maaltijd wilt of alleen wanneer jij geen tijd hebt, het is allemaal mogelijk bij onze maaltijdservice.

Ontdek onze organisatie

Bezorging van Italiaanse gerechten

Bestel je 3 of meer maaltijden? Dan is de bezorging van jouw Italiaanse gerechten geheel kosteloos. Geef minimaal 3 dagen voor het bezorgmoment jouw keuze qua Italiaanse maaltijden door. Zo kunnen we het beter plannen en voedselverspilling tegengaan. Bij 2 maaltijden zijn de bezorgkosten €1,99. Tijdens het bestellen kies je je gewenste bezorgtijd. Dit gebeurt in een tijdvak. Uiterlijk op de dag van bezorging krijg je een mail waarin staat in welke tijdvak van een uur we bij je langskomen.

De Italiaanse gerechten worden koelvers aan huis bezorgd. Daarna kun je deze gezonde maaltijden nog 5 dagen in je koelkast bewaren, m.u.v. een aantal maaltijden. Wil je een maaltijd opwarmen? Op het etiket staat hoe lang en op welke temperatuur dit kan. Je warmt ze zowel op in de oven als magnetron. Ideaal!

Probeer nu onze Italiaanse maaltijden!

Ben jij geïnteresseerd in Italiaans bestellen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Luxe eten thuisbezorgd krijgen is nu wel héél voordelig!

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Vragen over onze Italiaanse maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.