Voordeelbox Goed voor je Lijf

Je hebt maar één lichaam, dus daar moet je goed voor zorgen! Eet extra gezond met de Goed voor je Lijf maaltijdbox! Een complete box met vier gezonde kant-en-klaarmaaltijden vol met verse groenten en weinig koolhydraten (circa 40 gram koolhydraten per maaltijd). Onze voedingsexperts zijn continu bezig met het verbeteren van onze maaltijden en hebben deze voordeelbox met onze chefs samengesteld.

Bestel hier jouw voordeelbox! OP=OP


Is deze voordeelbox uitverkocht? Kies een ander bezorgmoment!

Alle voedingstoffen die je nodig hebt

Bij het samenstellen van de Goed voor je Lijf box letten we erop dat je voldoende voedingstoffen binnen krijgt. Zoals vitamines en mineralen, deze zijn belangrijk voor een goede weerstand en genoeg energie. De eiwitten in onze maaltijden zijn belangrijk voor de opbouw en reparatie van spieren. Ook zorgen eiwitten ervoor dat je snel vol zit, zodat je niet te veel eet.

Ingrediënten voor verse maaltijd

De hele dag gezond eten?

Onze voedingsexpert Laura heeft een weekmenu samengesteld. Met het weekmenu van Laura eet je gevarieerd, gezond en niet te veel. Het menu bevat verschillende gerechten voor de lunch en de avond. Je ziet precies wat je de hele dag moet eten en wat je binnen krijgt. De lunchgerechten bestel je optioneel bij de Goed voor je Lijf box. Zo eet je de hele week echt lekker en gezond, zonder moeite. Je hoeft alleen nog te bestellen. Bekijk het weekmenu (op basis van 4 dagen eten met Uitgekookt)

Eet voldoende groenten met de maaltijden uit de Goed voor je Lijf box

Voor een volwassene is 250 gram groente aanbevolen op dagelijkse basis. 250 gram groente is in principe voor iedere leeftijd belangrijk, jong én oud. Groente is enorm belangrijk voor het menselijk lichaam. Je krijgt namelijk voedingsvezels, mineralen en vitaminen binnen via groente. Deze verlagen je bloeddruk en cholesterol. Bovendien beschermen groenten tegen hart- en vaatziekten.

De maaltijden uit de Goed voor je Lijf box bevatten minimaal 150 gram groenten. Vul de Goed voor je Lijf box aan met onze salad pots. Deze salades kan je als lunch eten of als lekker tussendoortje.

Behaal je gezonde doelen!

Met deze maaltijdbox neem je alle valkuilen weg die je tegenkomt bij gezonde eetkeuzes. Alles is voor je uitgedacht, waardoor het een stuk makkelijker is om je gezonde doelen te bereiken. “De koolhydraten zijn minder, maar we zorgen wel dat je alle bouwstoffen binnen krijgt” vertelt voedingsexpert Laura. “Zo bevatten de maaltijden veel groenten waardoor je voldoende vezels binnen krijgt. Zo zit je langer vol en grijp je minder snel naar ongezonde snacks.”

Bekijk onze blogs

Hier vertellen we je alle tips en tricks over gezond eten!

8 tips om eenvoudig gezonder te eten

We weten dat het goed voor ons is, maar gezond eten is niet altijd even eenvoudig. Misschien ben je druk, weet je niet goed waar je moet beginnen of vind je het lastig om verleidingen te weerstaan. Herkenbaar? Met deze tips wordt gezond eten steeds eenvoudiger!

Bekijk ook onze andere voordeelboxen

Voordeelbox
Best Verkocht

Bekijk box

Voordeelbox
Rudolph's Favorites

Bekijk box
Meer over Uitgekookt