Voordeelbox Goed voor je Lijf

Je hebt maar één lichaam, dus daar moet je goed voor zorgen! Start 2023 gezond met de Goed voor je Lijf maaltijdbox! Een complete box met vier gezonde kant-en-klaarmaaltijden vol met verse groenten en weinig koolhydraten (maximaal 40 gram koolhydraten per maaltijd). Onze voedingsexperts zijn continu bezig met het verbeteren van onze maaltijden en hebben deze voordeelbox met onze chefs samengesteld.

Bestel direct jouw voordeelbox!


Is deze voordeelbox uitverkocht? Kies een ander bezorgmoment!


Alle voedingstoffen die je nodig hebt

Bij het samenstellen van de Goed voor je Lijf box letten we erop dat je voldoende voedingstoffen binnen krijgt. Zoals vitamines en mineralen, deze zijn belangrijk voor een goede weerstand en genoeg energie.

De eiwitten in onze maaltijden zijn belangrijk voor de opbouw en reparatie van spieren. Ook zorgen eiwitten ervoor dat je snel vol zit, zodat je niet te veel eet.

Ingrediënten voor verse maaltijd

De hele dag gezond eten?

Onze voedingsexpert Laura heeft een weekmenu samengesteld. Met het weekmenu van Laura eet je gevarieerd, gezond en niet te veel. Het menu bevat verschillende gerechten voor de lunch en de avond. Je ziet precies wat je de hele dag moet eten en wat je binnen krijgt.

De lunchgerechten bestel je optioneel bij de Goed voor je Lijf box. Zo eet je de hele week echt lekker en gezond, zonder moeite. Je hoeft alleen nog te bestellen. Bekijk het weekmenu (op basis van 4 dagen eten met Uitgekookt)

2 Salad pots voor maar €6,99!

Een extra gezond tussendoortje!

Bekijk ook onze andere voordeelboxen

Bekijk onze blogs

Hier vertellen we je alle tips en tricks over gezond eten. Handig voor een gezonde start van 2023!

8 tips om eenvoudig gezonder te eten

We weten dat het goed voor ons is, maar gezond eten is niet altijd even eenvoudig. Misschien ben je druk, weet je niet goed waar je moet beginnen of vind je het lastig om verleidingen te weerstaan. Herkenbaar? Met deze tips wordt gezond eten steeds eenvoudiger!

Meer over Uitgekookt