Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Eten bestellen bij Uitgekookt

Eten bestellen is de ideale oplossing als je geen tijd of puf hebt om te koken. Bij Uitgekookt bestel je gezonde maaltijden. Kies wekelijks uit maar liefst 24 maaltijden!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Pasta bolognese bianco

Pasta bolognese bianco

Bekijk deze maaltijd
Gevulde cannelloni's met vlees in rode wijn

Gevulde cannelloni's met vlees in rode wijn

Bekijk deze maaltijd
Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden bestellen

Heb je even geen tijd of puf om gezond eten voor te bereiden? Dan kun je eten bestellen. Door de maaltijden van Uitgekookt te bestellen, eet je gezond, zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan. De koks van Uitgekookt stellen samen met de diëtisten de maaltijden samen. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Online eten bestellen

De maaltijden van Uitgekookt bestel je makkelijk via de website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. Wordt het stamppot met spinazie en ei, een ovenschotel met pompoen, rundergehakt en penne of romige tagliatelle met groenten en gamba’s? In de derde stap check je nog eens je winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd! Daarom zijn wij het perfecte HelloFresh alternatief.

Is het toch iets lastiger om online gezond eten te bestellen? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt, want de klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Ook via de bezorger geef je makkelijk je bestelling door aan ons.

Ontdek onze organisatie

Gezond eten thuisbezorgd

Zodra je bestelling is geplaatst, gaan de koks aan de slag. Zij bereiden de maaltijden voor met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. De meeste ingrediënten komen van lokale boeren en telers. Zodra de maaltijden klaar zijn gemaakt door de koks, gaan ze de deur uit. Onze bezorgservice voor eten brengt de maaltijden naar lokale bezorgers. We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jij de bezorger wel herkent als je vaker bij Uitgekookt bestelt. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden langer houdbaar zijn. Zodra je de maaltijden thuis ontvangt, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook langer bewaren in de diepvries, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak. Zodra je de maaltijden wilt opeten, warm je ze alleen maar een paar minuten op in de magnetron of in de oven. Zo makkelijk is het om gezond eten thuisbezorgd te krijgen!

Diner bestellen

Een diner bestellen is ontzettend makkelijk bij Uitgekookt. Na een paar stappen heb je al een aantal kant-en-klaar maaltijden in de koelkast staan. Ook als je met meerdere personen eet, kun je eten bestellen bij Uitgekookt. Je kiest namelijk helemaal zelf uit hoeveel maaltijden je graag wilt.

Wil je eens uitpakken? Af en toe biedt Uitgekookt speciale arrangementen aan. Zo bestel je bijvoorbeeld een luxe diner voor twee, waarbij je alleen het eten hoeft op te warmen. Ook rondom de feestdagen zoals Kerst en Pasen biedt Uitgekookt vaak speciale arrangementen aan. Houd daarvoor goed onze website in de gaten!

Goedkoop eten bestellen

Goedkoop eten bestellen doe je bij Uitgekookt! Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Dan ontvang je 4 kennismakingsmaaltijden, gratis aan huis bezorgd. Goedkoop eten bestellen doe je via onze website. Je vult eenvoudig je postcode in en krijgt de beschikbare bezorgmomenten te zien. Daarna is het aan jou welke maaltijden je wilt bestellen! Je kunt eveneens telefonisch (085 - 0406065) en via onze vaste bezorgers bestellen. Wanneer ga jij goedkoop eten bestellen via Uitgekookt?

Vragen over het bestellen

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.