Maaltijden aan huis

Eten bestellen bij Uitgekookt

Eten bestellen is de ideale oplossing als je geen tijd of puf hebt om te koken. Bij Uitgekookt bestel je gezonde maaltijden. Kies wekelijks uit 24 verschillende maaltijden!

header image
usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Gezond eten bestellen

Heb je even geen tijd of puf om te koken, maar wil je wel gezond eten? Dan kun je eten bestellen. En dankzij Uitgekookt wordt gezond eten bestellen heel eenvoudig. De koks van Uitgekookt stellen samen met de diëtisten de maaltijden samen. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Online eten bestellen

De maaltijden van Uitgekookt bestel je makkelijk via de website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. Wordt het stamppot met spinazie en ei, een ovenschotel met pompoen, rundergehakt en penne of romige tagliatelle met groenten en gamba’s? De keuze is aan jou! In de derde stap check je jouw winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd!

Kom je er niet uit met online gezond eten bestellen? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt. De klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Ook via de bezorger geef je makkelijk je bestelling door aan ons.

Probeer je eerste maaltijden

Voor maar € 5,95 per stuk!

Gezond eten thuisbezorgd

Zodra je bestelling is geplaatst, gaan de koks aan de slag. Zij bereiden de maaltijden met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. De meeste ingrediënten komen van lokale boeren en telers. Zodra de maaltijden klaar zijn, gaan ze de deur uit. Onze bezorgservice voor eten brengt de maaltijden naar lokale bezorgers.

We werken voornamelijk met vaste bezorgers in iedere regio, dus de kans is groot dat jouw maaltijden steeds door dezelfde bezorger worden bezorgd. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Dit zorgt ervoor dat ze langer houdbaar zijn. Zodra je de maaltijden thuis ontvangt, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden ook langer bewaren in de diepvries, maar dit kan invloed hebben op de smaak. Zodra je de maaltijden wilt opeten, warm je ze alleen maar een paar minuten op in de magnetron of in de oven. Zo makkelijk is het om gezond eten te bestellen en thuisbezorgd te krijgen!

Diner bestellen

Een diner bestellen is ontzettend makkelijk bij Uitgekookt. In een handomdraai heb je een aantal kant-en-klaar maaltijden in de koelkast staan. Ook als je met meerdere personen eet, kun je eten bestellen bij Uitgekookt. Je kiest namelijk zelf hoeveel maaltijden je graag wilt.

Wil je eens uitpakken? Af en toe heeft Uitgekookt speciale arrangementen. Zo bestel je bijvoorbeeld een luxe diner voor twee, waarbij je alleen het eten hoeft op te warmen. Wil je eten bestellen met kerst? Ook rondom feestdagen zoals Kerst en Pasen heeft Uitgekookt vaak speciale arrangementen. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Goedkoop eten bestellen

Goedkoop eten bestellen doe je bij Uitgekookt! Maak kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Deze worden gratis aan huis bezorgd. Goedkoop eten bestellen doe je via onze website. Je vult je postcode in en krijgt de beschikbare bezorgmomenten te zien. Daarna is het aan jou welke maaltijden je wilt bestellen! Je kunt eveneens telefonisch (085 - 0406065) en via onze vaste bezorgers bestellen. Wanneer ga jij goedkoop eten bestellen via Uitgekookt?

Vragen over het bestellen

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.