Van boer tot bord: Groenteproductie Flevoland (GPF) - Afl. 2
Gisteren geoogst, vandaag in de keuken bij Uitgekookt. Binnen 24 uur reizen alle groenten van het land naar de keuken van Uitgekookt. Muriël kijkt een dagje mee met Gert om te zien hoe dat gaat. Eén ding weet ze zeker: deze groenten worden met liefde voor de natuur worden geteeld. En dat proef je terug in de maaltijden!
Gisteren geoogst, vandaag in de keuken bij Uitgekookt. Binnen 24 uur reizen alle groenten van het land naar de keuken van Uitgekookt. Muriël kijkt een dagje mee met Gert om te zien hoe dat gaat. Eén ding weet ze zeker: deze groenten worden met liefde voor de natuur worden geteeld. En dat proef je terug in de maaltijden!
Dit zijn onze maaltijden
Er lijkt iets mis te gaan. Bekijk hier al onze maaltijden.