Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Laatst gewijzigd: 17 januari 2024

Het is langer licht, de vogels fluiten en het eerste groen schiet door de gevallen herfstbladeren omhoog. Het is voorjaar! Niet alleen steken krokussen en madeliefjes de kop op, ook de eerste voorjaarsgroenten laten zich zien. Verse bietjes, frisse raapstelen en knapperige rabarber worden geoogst. Hiervan hebben wij heerlijke voorjaarsspecials gemaakt, waar jij nu elke week heel voordelig van kunt genieten!

Deze ingrediënten van het voorjaar nodigen uit om mee aan de slag te gaan. Dus hebben onze chefs vol enthousiasme de lekkerste voorjaarsgerechten bereid. Met als resultaat heerlijke voorjaarspecials op ons menu. Elke week een nieuwe, waar jij heel voordelig van kunt genieten!

Voorjaarsgerechten met een twist

Het gaat hierbij om voorjaarsgerechten met een Uitgekookt twist. Een risotto met raapsteeltjes bijvoorbeeld. Of gegrilde groente in combinatie met parelcouscous. Maar ook een traditionele frisse stamppot met jonge bietjes mag niet ontbreken.

Voeg de specials als vijfde maaltijd toe aan je bestelling en betaal geen €10,- maar slechts €5,-!
Uitgekookt

Iedere week een nieuwe special

Iedere week is er een nieuwe voorjaarsspecial. Deze bestel je extra voordelig met maar liefst 50% korting. In combinatie met vier andere gerechten betaal je voor de voorjaarsspecial maar €5,-. Naast het de voorjaarsspecial staan er elke week ook andere heerlijke voorjaarsgerechten op het menu.

Hoe bestel ik de voorjaarsspecials?

Kies je favoriete maaltijden in het maaltijdoverzicht. Zodra je vier maaltijden in je winkelwandje hebt komt er een pop-up in beeld om de voorjaarsspecial van die week toe te voegen. Ook is het mogelijk om de voorjaarsspecial van de week vanuit de winkelwagen toe te voegen.

Bestel de voorjaarsspecial van deze week voor slechts €5

Actievoorwaarden

  • Bij bestelling van minimaal vier maaltijden (m.u.v. maaltijdpakketten) voor één bezorgmoment kun je één special met korting bijbestellen.
  • Voor elke week tijdens de actieperiode hebben onze chefs een andere voorjaarspecial samengesteld.
  • Je kunt deze specials bestellen vanaf 25 maart t/m 25 april. Maar op = op, dus wees er snel bij!
  • Je kunt op elk bezorgmoment tijdens de actieperiode gebruik maken van deze voorjaarsactie.
  • De special is alleen beschikbaar in 450 gram.
  • Ben je al klant en bestel je minder dan vier maaltijden maar wil je toch onze voorjaarsspecials proberen? Kan ook! Je betaalt dan de normale prijs van €10.

Andere interessante artikelen