Vacatures Warme keuken
De warme keuken is de plek waar de rauwe ingrediënten gekookt, gebakken en gestoomd worden. Hier produceren we gerechten op grote schaal, maar met dezelfde kwaliteit als die je thuis verwacht.
Het bereiden van de lekkerste maaltijden
Onze zelfstandig werkend koks, chefs en sous-chefs bereiden de verse kant-en-klaarmaaltijden waar Uitgekookt om bekend staat. Elke week maken we ruim 100.000 maaltijden voor klanten door heel Nederland. Het menu bestaat wekelijks uit 24 smaakvolle gerechten, dus als chef of kok heb je veel afwisselende werkzaamheden. De ingrediënten worden gekookt of in de oven bereid. We wegen de ingrediënten af en koelen het bereide eten binnen twee uur terug in chillers. Het voordeel van zo snel terugkoelen is dat we de ingrediënten daarna weer snel kunnen verwerken in maaltijden. Daardoor houden we de tijd tussen het maken en bezorgen kort en werken we veel meer met echt verse ingrediënten.
Vacatures Warme Keuken
Uitgekookt groeit ongekend hard! Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en 800 bezorgers voor ruim 200.000 klanten in het hele land.