Nieuw!

Salad pots

Gezond eten gaat natuurlijk niet alleen over je warme maaltijd. Om je ook de rest van de dag te helpen staan er sinds kort ook lekkere salad pots op het menu. Een extra gezond tussendoortje!

Wat is een salad pot?

Een saladpot is een kleine, frisse salade (c.a. 200-250 gram) die je op diverse momenten van de dag kan nuttigen. Je maakt het dagelijks leven nog gezonder met deze nieuwe salades, want gezond eten gaat natuurlijk niet alleen over je warme maaltijd. Ideaal als fris tussendoortje die je op verschillende momenten van de dag kunt eten. De saladpots zijn dus naar eigen wens te nuttigen.

Voeg hier salad pots toe aan je bestelling!


Zo voorkom je ongezond snacken

Een salad pot is een lekkere gezonde snack / tussendoortje, als toevoeging op je lunch of als bijgerecht van je diner. Zo eet je meer groenten! Uitgekookt heeft ervoor gezorgd dat de dressings zijn gemaakt op basis van gezonde ingrediënten zoals olijfolie en yoghurt.

Bekijk onze blogs

Hier vertellen we je alle tips en tricks over gezond eten. Handig voor een gezonde start van 2023!

8 tips om eenvoudig gezonder te eten

We weten dat het goed voor ons is, maar gezond eten is niet altijd even eenvoudig. Misschien ben je druk, weet je niet goed waar je moet beginnen of vind je het lastig om verleidingen te weerstaan. Herkenbaar? Met deze tips wordt gezond eten steeds eenvoudiger!