Eten met gemak

Als koken niet (meer) lukt of je hebt er simpelweg geen tijd voor, kan het een uitdaging zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Maar wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten. Daarom zorgen wij ervoor dat jij gezond kan eten met gemak.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Makkelijke maaltijd op tafel zetten

Soms is het een uitdaging om iedere dag weer een maaltijd op tafel te zetten. Een makkelijke maaltijd is dan de uitkomst. Zo hoef je niet teveel moeite te doen en staat er snel een maaltijd op tafel. Maar het is belangrijk om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. In een kant-en-klaar maaltijden missen vaak belangrijk voedingsstoffen.

Uitgekookt vindt dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gezond te eten. Daarom bieden wij gezonde kant-en-klaar maaltijden aan. Met deze maaltijden zet jij iedere dag binnen no-time een makkelijke maaltijd op tafel met de juiste voedingsstoffen erin. Ben je nieuw bij Uitgekookt? Probeer dan ons proefpakket waarbij je vier maaltijden bestelt voor slechts €19,95!

Snel en lekker eten met gemak

Snel en lekker eten met gemak kan met de maaltijden van Uitgekookt. Wekelijks biedt Uitgekookt maar liefst 24 maaltijden aan. De bezorgmaaltijden verschillen per week, maar de categorieën blijven hetzelfde. De categorieën zijn:

  • Hollands
  • Buitenlands
  • Vis/ Vega
  • Keuze van de chef

Het bestellen van jouw favoriete maaltijden is niet lastig. Ten eerste geef je het gewenste bezorgmoment door. Vervolgens kies je de maaltijden uit die je wilt ontvangen. De vaste bezorger brengt deze maaltijden naar je toe. Zodra je de maaltijden in huis hebt, kun je ze vijf dagen gekoeld bewaren. Wil je het langer bewaren? Vries de maaltijden dan in, maar houd er rekening mee dat dit ten koste kan gaan van de smaak. Als je er aan toe bent om de maaltijd op te eten, hoef je hem alleen nog maar vier tot vijf minuten op te warmen in de magnetron. Zo kun je gezond eten met gemak!

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Bekijk deze maaltijd
Vegetarische aspergeschotel met krieltjes en hollandaisesaus

Vegetarische aspergeschotel met krieltjes en hollandaisesaus

Bekijk deze maaltijd

Zijn de makkelijke maaltijden van Uitgekookt wel gezond?

De koks werken samen met onze diëtisten om er zeker van te zijn dat de makkelijke maaltijden van Uitgekookt gezond zijn. Alle maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 150 gram groenten. Deze groenten worden op een speciale manier bereid en verpakt, waardoor de smaak en vitamines behouden blijven. Zelfs als je thuis de maaltijd opwarmt, blijft de maaltijd gezond en lekker.

Wil je precies weten welke ingrediënten een maaltijd bevat? Dat kun je zien tijdens het bestelproces. Klik op de maaltijd en zie een lijstje met alle ingrediënten. Op deze manier bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw dieet past.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Makkelijk eten met Uitgekookt

Wil jij ook binnen een paar minuten een maaltijd op tafel hebben staan? Bestel dan de gezonde en makkelijke maaltijden bij Uitgekookt. Met onze maaltijdservice bestel jij gemakkelijk jouw favoriete maaltijden. Bij onze maaltijdservice zit je niet vast aan een abonnement waardoor jij helemaal zelf bepaalt wat en wanneer je eten wil bestellen. Je bestelt namelijk iedere week weer opnieuw. Zo kun je het ook makkelijk een weekje overslaan of gewoon eens een weekje uitproberen. Eten met gemak doe je met Uitgekookt. Tip: Uitgekookt is ook ideaal om makkelijke 1-persoons maaltijden te bestellen.

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?

Veelgestelde vragen

  • Nee. We houden er bij het bereiden van de maaltijden al rekening mee dat je de maaltijden thuis nog een keer verwarmt. Hierdoor blijven de groenten ook na het opwarmen lekker knapperig en is de pasta of aardappel altijd perfect gegaard. De smaak én de vitamines blijven behouden.