Kant-en-klaar eten bezorgen
Maaltijden aan huis

Kant-en-klaar maaltijden

Kant-en-klaar maaltijden zijn de uitkomst wanneer het niet meer lukt om te koken of als je hier simpelweg geen tijd voor hebt. De maaltijden van Uitgekookt passen in een gezond en gevarieerd voedingspatroon. En ze zijn ook nog eens lekker.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Gezonde kant-en-klaar maaltijden

Veel kant-en-klaar maaltijden hebben een slechte reputatie. En dat is niet gek, want veel kant-en-klaar maaltijden bevatten veel te veel zout en te weinig voedingsstoffen. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om uitgebreid een verse en gezonde maaltijd te bereiden in de keuken. Toch is het erg belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom biedt Uitgekookt gezonde kant-en-klaar maaltijden aan. Dus ook als koken lastig gaat of je simpelweg geen tijd heb om te koken, biedt Uitgekookt jou de mogelijkheid om gezond te eten, bijna zonder moeite.

Dat kant-en-klaar maaltijden gezond en lekker kunnen zijn, bewijst Uitgekookt. Samen met de diëtisten, zorgen de chef koks ervoor dat de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevat. Iedere week kun je weer maaltijden bestellen die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

Waar de diëtisten en chef koks dus op letten, is dat iedere maaltijd de juiste voedingsstoffen bevat. Zo bevat iedere maaltijd 150 tot 200 gram groente. Dankzij een speciaal kookproces worden deze vitamines goed behouden, ook als je thuis nog de maaltijd opwarmt. Daarnaast bevatten de maaltijden ook koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten. De maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Maaltijdservice van Uitgekookt

Onze bezorgservice van eten zorgt ervoor dat jij van alle kant-en-klaar maaltijden kan genieten. Iedere week biedt Uitgekookt maar liefst 25 verschillende maaltijden aan. Deze maaltijden zijn verdeeld in vier categorieën:

Tussen deze maaltijden zit voor elk wat wils. Zodra je via de website hebt besteld, weten de koks welke maaltijden zij moeten bereiden. De dag voordat de maaltijden geleverd worden, worden de maaltijden vers bereid. Vers, omdat Uitgekookt gebruik maakt van seizoensgroenten en samenwerkt met lokale telers. Zodra de ingrediënten zijn geleverd, gaan de koks voor jou aan de slag. Als de maaltijden klaar zijn, gaan ze mee met de bezorgers. De maaltijden worden koelvers bezorgd en zodra je ze in huis hebt, kun je de maaltijden maximaal vijf dagen in de koelkast bewaren. Wil je de maaltijden opeten? Dan hoef je hem alleen maar even op te warmen in de magnetron. Wil je het langer bewaren? Dan kun je de kant-en-klaar maaltijden prima invriezen. Houd er wel rekening mee dat dit van invloed kan zijn op de smaak.

Maaltijden

Week 3

Iedere week staan er 24 nieuwe kant-en-klaar maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Goedkope kant-en-klaar maaltijden bestellen

Het bestelproces bij Uitgekookt is eenvoudig. Goedkope kant-en-klaar maaltijden bestellen doe je makkelijk via de website. Het hele weekmenu vind je in de webshop. Tot maar liefst vier weken vooruit zie je de maaltijden van iedere week. Dit betekent dat je vier weken vooruit kan plannen als je dat zou willen. Het is ook mogelijk om telefonisch of bij de bezorger maaltijden te bestellen. Vind je het zelf een beetje lastig of ingewikkeld om te bestellen? Kinderen, buren, broers en zussen, of vrienden kunnen ook voor jou bestellen.

Bij Uitgekookt zit je niet vast aan een abonnement. Dat betekent dus dat je kan bestellen wanneer jij dat graag wilt. Wil je graag een weekje niet bestellen omdat je andere plannen hebt? Of wil je de ene week wat vaker dan de andere week? Of wil je gewoon eenmalig eens uitproberen? Het kan allemaal zoals jij dat wilt. Voor slechts €19,95 probeer je 4 goedkope kant-en-klaar maaltijden uit naar keuze. Deze makkelijke maaltijden worden gratis bij je thuis bezorgd.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Kant-en-klaar maaltijden bezorgen

De goedkope kant-en-klaar maaltijden bij Uitgekookt hoef je natuurlijk niet zelf op te halen. Tijdens het bestelproces geef je zelf aan wanneer het bezorgd mag worden. Zo weet je zeker dat je thuis bent en de maaltijden kan aannemen van de bezorger. De bezorger ken je misschien wel, want we werken normaal gesproken met vaste bezorgers. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel en hierdoor weet de bezorger precies wat jouw wensen zijn. Wil je meteen nieuwe maaltijden bestellen voor de week erop? De bezorger helpt je hier graag bij en vult in dat geval samen met jou een formulier in, die hij vervolgens weer meeneemt. Maar natuurlijk kan je ook gewoon online bestellen. Wat jij het fijnste vindt!

Veelgestelde vragen

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.