Maaltijden aan huis

Kant-en-klaar eten aan huis bezorgd

Heb je geen tijd om te koken? Of houd je van het gemak van kant-en-klaar eten aan huis te laten bezorgen? Dan ben je bij Uitgekookt aan het goede adres. Hier bestel je lekkere en gezonde maaltijden. Wordt het Hollands, Aziatisch of toch Italiaans? Er is volop keuze!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 5

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Kant-en-klaar eten van Uitgekookt

Uitgekookt staat voor gezond en lekker kant-en-klaar eten. De maaltijdservice focust zich op de perfecte smaak, jouw gezondheid en uiteraard het eten met gemak door de gratis bezorging. Uitgekookt gelooft in verse en lokale ingrediënten. Je profiteert dan ook van verrassende en vertrouwde recepturen. Daarnaast worden jouw maaltijden gratis aan huis bezorgd door eigen bezorgers. Heb je interesse in de maaltijden van Uitgekookt? Probeer dan een proefpakket. Je kiest dan 4 maaltijden naar keuze voor slechts € 15. Het proces van Uitgekookt uitgelegd worden in 4 stappen:

  1. Je kiest jouw gewenste maaltijden
  2. De chefs van Uitgekookt bereiden jouw maaltijden
  3. Jouw maaltijden worden gekoeld en in een tijdvak van 1,5 uur bezorgd
  4. Je warmt de maaltijd in ongeveer 4 minuten op wanneer het jou uitkomt
Ik ben zeer blij met de kwaliteit van de maaltijden. De maaltijden zijn zeer smakelijk en gevarieerd. Ik heb opnieuw besteld!
Jan Otte, klant bij Uitgekookt

Eten aan huis: hoe werkt het?

Het voordeel van eten bestellen en aan huis laten bezorgen door Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Er is geen abonnement, dus je hebt geen vaste verplichting. Je kunt jouw maaltijden bestellen op de manier die jij wenst. Dit kan via de webshop, waarbij je ook gemakkelijk eten aan huis laat bezorgen voor een ander. Daarnaast kun je bellen naar 085-0406065 of het bestelformulier aan jouw bezorger meegeven. De kant-en-klare maaltijden worden vers bereid een dag voor de levering aan huis. Zorgvuldig geselecteerde, veelal lokale, telers leveren verse ingrediënten om de lekkerste en gezondste maaltijden van te maken. Hierdoor zegt Uitgekookt dan ook: "vandaag geoogst is morgen op jouw bord!".

Daarna wordt jouw kant-en-klare eten aan huis bezorgd. Je kiest zelf jouw bezorgtijd. De maaltijdbezorging gebeurt veelal door dezelfde bezorgers, wel zo prettig omdat het een bekend gezicht is. Je profiteert van gratis bezorging bij het bestellen van minimaal 3 maaltijden. Deze gezonde en verse maaltijden zijn koelvers verpakt en kunnen eventueel in de diepvries bewaard worden. Het is aan jou wanneer je de maaltijden opwarmt in de oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd staat hoe lang en op welke temperatuur. Vaak kun je binnen 4 minuten al genieten van jouw overheerlijke maaltijd.

Lekker en gezonde maaltijden aan huis

De maaltijden aan huis van Uitgekookt zijn niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste, de kant-en-klare maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Het bereiden gebeurt zonder onnodige toevoegingen van bijvoorbeeld suiker, zout en vet. Elke maaltijd bevat 150 tot 200 gram verse groente. Daarnaast zitten er voldoende eiwitten en gezonde vetten in jouw maaltijd. De gebruikte koolhydraten bevatten een lage glycemische index zodat je bloedsuiker minder gaat schommelen en je langer verzadigd blijft. De groenten worden gestoomd waardoor er zoveel mogelijk vitamines behouden worden. Als er vet gebruikt wordt voor jouw maaltijd, dan zal er voornamelijk voor vloeibare en gezonde plantaardige oliën gekozen worden. Wanneer je op een maaltijd klikt zie je een overzicht van ingrediënten, voedingswaarden, bereidingswijze en allergie informatie.

Bekijk het menu van deze week

Verschillende kant-en-klare maaltijden aan huis

Je vraagt je misschien af welke kant-en-klare maaltijden je kunt bestellen. Elke week heb je de keuze uit 24 nieuwe maaltijden om aan huis te laten bezorgen. Deze zijn met zorg samengesteld door de chefs en diëtisten van Uitgekookt. Dus je bent gegarandeerd van een bewuste en gevarieerde maaltijd. Er zijn verschillende categorieën maaltijden: Hollands, Werelds, Vis/Vega en de Keuze van de chef. Elke week kun je kiezen uit minstens 3 vegetarische opties. Gezond eten is gevarieerd eten. Wanneer je elke avond hetzelfde gezonde gerecht zou eten, dan ontstaan er tekorten. Het kant-en-klare eten aan huis van Uitgekookt is gevarieerd en ook boordevol benodigde voedingsstoffen.

Bij het bereiden van de maaltijden houden de chefs van Uitgekookt er rekening mee dat de maaltijden door jou thuis nog een keer worden verwarmd. Hierdoor blijven jouw groente ook na verwarming lekker knapperig en is de pasta of aardappel altijd perfect gegaard. De smaak maar ook vitamines blijven behouden. Je kunt eventueel jouw maaltijden in de koelkast en vriezer bewaren. Om de goede verse smaak te behouden, is het aanbevolen om de maaltijden in de koelkast te bewaren. In de koelkast zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar en in de vriezer 30 dagen. m.u.v. een aantal maaltijden.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over onze bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.