Werken bij Uitgekookt

In onze maaltijden zit het resultaat van teamwerk: creatief, ambachtelijk en elke stap zorgvuldig afgewogen. Dit is wat ons SMAAKMAKERS onderscheidt. En daar zijn we trots op. Klaar om ook SMAAKMAKER te worden?

Als SMAAKMAKER in ons team draag je bij aan de speciale momenten die onze klanten zo waarderen. En geniet je zélf van een unieke combinatie: de hechtheid van een echt familiebedrijf - nee, geen zorgen, bij ons ben je geen nummertje - met de faciliteiten, zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden van een succesvol, landelijk A-merk. Een werkcultuur met het beste van beide! We doen je dan ook drie beloftes:

Van de keuken tot aan de voordeur

SMAAKMAKERS. Dat is wat wij zijn. Iedereen. Of je hier nu de ingrediënten met precisie tot heerlijke gerechten kookt, de maaltijden zorgvuldig inpakt of de bestellingen nauwkeurig beheert. Of je nu zorgt voor een positief klantcontact, telefonisch dan wel aan de deur. Of voor het stroomlijnen van de processen in ons magazijn.

Bekijk de werkplekken

“Oh, dat was toch ooit die groenteboer?”

Deze vraag krijgen we vaak. En ja! Dat klopt. Ooit waren we ‘die groenteboer’. Die van om de hoek. Maar inmiddels… bedienen we heel Nederland! We groeien ‘als kool’. Ons kernteam? Dat staat er al sinds jaar en dag. Maar we hebben plek voor meer. Veel meer. Dus ook voor jou.

Deze groei is het resultaat van lef en pionieren. We breiden continu uit, verdubbelen in ruimte en stellen onszelf ambitieuze doelen in vernieuwing. Maar altijd met behoud van focus op onze missie: het leveren van kwaliteitsproducten. Met een gepassioneerd en toegewijd team. Een team van SMAAKMAKERS.

Ons verhaal
Word ook SMAAKMAKER Bekijk alle vacatures

Dit zeggen onze SMAAKMAKERS