Werken bij Uitgekookt

Vacatures Logistiek

Bezorgers en chauffeurs moeten weten waar ze naartoe moeten en hoe laat ze daar moeten zijn. De afdeling logistiek is een soepele samenwerking tussen de planning en de mensen achter het stuur.

Van A naar B met een glimlach

Ons logistieke proces begint al bij onze orderpick. Zodra alle orders van de klant ingepakt zijn komt de logistieke afbeelding in beeld. We hebben nu 1000 bezorgers in heel Nederland die elke dag onze klanten blij maken met gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de maaltijden van de locatie in IJsselmuiden verspreid worden over de bijna 100 depots. Op ons kantoor in IJsselmuiden zitten collega's die samen met de bezorgers de routes bepalen, nieuwe bezorgers werven en contact houden met alle bezorgers om zo samen met onze bezorgers in het land te zorgen voor de hoogst mogelijke logistieke service aan de klant. Dat is belangrijk, want onze klanten zijn dol op hun persoonlijke bezorger; elke week zien zij dezelfde persoon aan de deur.

Vacatures logistiek

Uitgekookt groeit ongekend hard! Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en1000 bezorgers voor ruim 250.000 klanten in het hele land.

Werken bij Uitgekookt.nl

Werken bij Uitgekookt

Samen laten wij Nederland gezonder eten