38 uur

Lead Developer

Bruto salaris

Conform opleiding en ervaring

Uren

38 uur

Min. werkervaring

5 jaar

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

De ambitie bij Uitgekookt is groot, we groeien hard en ondernemerschap staat hoog in het vaandel. Wij zijn een hands-on en wendbare organisatie waar veel IT gerelateerde projecten lopen, van de e-commerce tot robotiseren van onze orderpick.

Deze projecten hebben een grote onderlinge afhankelijkheid en zijn ondergebracht bij verschillende in- en externe (ontwikkel)teams. Jij geeft leiding aan de interne ontwikkelaars. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van verschillende applicaties. Je bent in de lead in keuzes voor technieken en architectuur en werkt daarin nauw samen met externe leveranciers voor infrastructuur en technisch beheer.

Je haalt je werkplezier uit het oplossen van businessvraagstukken. Je bewaakt de kwaliteit en kan daarbij de afweging maken tussen de snelheid en wendbaarheid die onze operatie vraagt en de beheersbaarheid van de oplossing die IT ontwikkelt.

Uitgekookt werkt agile in sprints van twee weken. Je werkt nauw samen met de product owner en scrum master, maar vindt het belangrijk en leuk zelf het contact met de organisatie te hebben en deze goed te begrijpen. De helft van de tijd besteed je aan het team en de randvoorwaarden, de andere helft is lead by example door zelf mee te schrijven aan de code.

Jouw profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Rogier van den Esker -