Uitgekookt voor bedrijven

Vitaal ondernemen met Uitgekookt

Wij laten heel Nederland gezonder eten met verse en gezonde kant-en-klaarmaaltijden van transportbedrijven tot aan zorginstellingen. Wij denken graag met je mee!

header image

Dé oplossing voor het bedrijfsleven en organisaties

Vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever, gelukkiger, gezonder en hechten meer waarde aan het bedrijf waarvoor ze werken. Werk aan de vitaliteit van jouw collega’s met de gezonde kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt. In 4 minuten staat er bij jouw werknemers een smakelijke en voedzame maaltijd op tafel.

De voordelen van Uitgekookt voor jou

Afbeelding stap
Altijd een gezonde en verse maaltijd op tafelGeen ongezonde snacks voor jouw collega’s of bewoners
Afbeelding stap
Speciaal productieprocesDaarmee is de maaltijd 5 dagen houdbaar in de koelkast.
Afbeelding stap
Zeer uitgebreid assortimentElke week 24 nieuwe gerechten en bijgerechten
Afbeelding stap
Overal & snel aan tafelZonder dure abonnements- of kantinekosten
Afbeelding stap
Samen genieten van lekker etenRijk aan vitamines en boordevol voedingsstoffen
Afbeelding stap
MaatwerkWij denken graag met je mee!
Afbeelding stap
Alles op één factuurPer maand of per week
Afbeelding stap
Ook (tijdelijke) projectenJe betaalt voor wat je afneemt

Onze zakelijke klanten

Bedrijfskantines - Bedrijven met wisseldiensten - Overheidsinstellingen - Kantoren - Chauffeurs lange afstand – Appartementencomplexen – Oudereninstellingen

De verhalen van je voorgangers

Als werkgever houd je jouw medewerkers vitaal, je biedt een makkelijke tegenhanger van ongezonde bestelmaaltijden, je hebt als eigenaar van een bed & breakfast altijd iets in huis voor gasten en je zet bij een non-profitorganisatie eenvoudig vitaliteitsprojecten op. Lees de verhalen van onze tevreden klanten.

text-primary-dark

Vitale medewerkers

"Ik wil goed zorgen voor mijn medewerkers. Daarom bied ik ze de mogelijkheid om drie verse maaltijden per week te bestellen. Daarvan neem ik een deel van de kosten voor mijn rekening. Ik merk dat mijn medewerkers blij zijn met deze gezonde oplossing en ze maken er goed gebruik van. Vitale medewerkers betekent immers minder verzuim en dat is weer goed voor het bedrijf."

Ruben, Werkgever

text-primary-dark

Altijd gezond eten op het werk

"Mijn medewerkers werken niet van 9 tot 5, maar in ploegendiensten. Daardoor eten ze regelmatig hier op de zaak. Met Uitgekookt eten ze voor of tijdens hun werk altijd een gezonde, verse maaltijd. Dat vind ik goed werkgeverschap."

Jos, Werkgever

text-primary-dark

Zelfstandig wonende ouderen

“De bewoners in onze parkflat zijn gemiddeld 85 jaar oud. Voor hen is het een uitkomst dat ze de gezonde kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt binnen 4 minuten op tafel hebben, zonder zelf te koken. We bestellen elke week 200 tot 250 maaltijden bij Uitgekookt voor onze bewoners en ze kiezen zelf uit welke gerechten ze willen.”

Francette, parkflat De Valkenburcht

text-primary-dark

Commerciële kans

"Ik run een goedlopend hotel. Als mijn gasten bij mij op locatie willen eten, heb ik tegen een meerprijs de gezonde kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt liggen. Zo zijn ze niet verplicht om uit eten te gaan en hebben ze wel heel eenvoudig een gezonde maaltijd."

Margriet, Operationeel Manager

Uitgekookt is een maaltijdservice voor gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Deze worden bereid door vakkundige chefs en koelvers bezorgd door heel Nederland. De maaltijden hoeven alleen nog 4 minuten in de magnetron of 30 minuten in de oven zonder de maaltijd over te scheppen op een bord of ovenschaal. De verpakking kan mee in de magnetron en oven.