In ons pand & onderweg

In beweging!

In ons pand staat logistiek centraal: het regelen en coördineren van voorraden en bestellingen. En vervolgens: de weg op!

Vacatures

Bezorgservice Uitgekookt

B Chauffeur zondag / 24 uur

Bekijk deze vacature

Bezorger Maaltijdservice

Bekijk deze vacature
Bezorgservice Uitgekookt

Chauffeur Rijbewijs E bij B

Bekijk deze vacature

Medewerker Technische Dienst Orderpick

Bekijk deze vacature
Bezorgservice Uitgekookt

Chauffeur Rijbewijs E bij B

Bekijk deze vacature

Het werk? Dat loopt hier altijd door. Van inkomende goederenstroom tot bestellingen die de deur uitgaan: onze verschillende teams zorgen voor een vlekkeloos proces. Zo zorgt ons facilitaire team ervoor dat ingrediënten binnenkomen en op de juiste plek belanden. En dat de voorraad goed op peil blijft.

Nadat de collega’s in de keuken hun ding hebben gedaan, staat ons team van orderpickers klaar om bestellingen in orde te maken. Door dozen te vouwen, te vullen op basis van pakbonnen, te nummeren, bezorgtassen te vullen met de juiste koelelementen en te stickeren zodat de bestelling op de juiste route komt. Vervolgens neemt het logistieke team het werk over: de bezorgbussen worden gevuld en de chauffeurs gaan op pad.

Ook wij zien onszelf als SMAAKMAKERS, want zonder ons geen blije klant, geen smaak op ‘t bord. We werken samen, maar dagen elkaar ook uit. We willen allemaal hetzelfde: snel, veel, en door. Het is een hele logistieke bedoeling, maar de gezelligheid staat altijd voorop. En de muziek altijd aan. En als we dan met z’n allen geleverd hebben; het weer hebben geflikt? Dan is die positieve vibe maximaal voelbaar.

We hebben écht een team neergezet. Hard werkend, maar ook megagezellig!
Wouter
Teamleider orderpick

Op de bank met Anders