38 uur

Communicatiemedewerker

Bruto salaris

Salaris in overleg.

Uren

38 uur

Min. werkervaring

1-3 jaar ervaring in het communicatie-/ marketingvak

Standplaats

IJsselmuiden, Overijssel

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker bij Uitgekookt ben jij onderdeel van een gedreven en ambitieus marketingteam. Samen willen we Uitgekookt elke dag naar een nóg hoger niveau brengen en onze positie als marktleider uitbouwen. Er liggen enorm veel leuke plannen op het gebied van marketingcampagnes en content en jij bent de persoon die hierin meedenkt, nieuwe rubrieken verzint en zorgt voor een goede, planmatige uitvoering. Je pakt veel projectmatige taken op zoals het organiseren van draaidagen, het regelen van drukwerk, het briefen van onze vormgever, het meedenken in nieuwe social posts en het ontwikkelen van campagnes op het gebied van employer branding.

Samen met de campagnemarketeer en contentmarketeer werk jij samen aan veel verschillende projecten; van landelijke marketingcampagnes tot de productintroducties. En van social mediacontent tot het maken/testen van landingspagina’s. Jij ondersteunt voornamelijk de campagnemarketeer en zorgt voor een goed georganiseerde uitvoering van alle campagnes en projecten. Je bent een extra paar ogen op het gebied van kwaliteit en checkt of alles in lijn ligt met onze marketingstrategie en huisstijl. Je voelt je verantwoordelijk voor de planning van projecten en bewaakt deze ook. Je werkt samen met de contentmarketeer voor het inplannen van video’s en social media posts en hebt contact met externe partners over het aanleveren van marketingmateriaal. Jij brengt ook creatieve ideeën in om het merk Uitgekookt nog beter in de markt te zetten.

Naast het ondersteunen van de campagnemarketeer heb je natuurlijk ook eigen projecten. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten proefballonnen zoals een decemberkalender / krasvoucher om het bestelbedrag van onze klanten te beïnvloeden en herhaalaankopen te stimuleren of inspelen op kansen in de zakelijke markt.

Meer over ons marketingteam

Zie jij onze commercials wel eens voorbij komen op tv, op social media of gehoord op de radio? Daar is ons marketingteam verantwoordelijk voor! Zij komen elke dag met nieuwe creatieve ideeën en zijn de motor achter de groei van Uitgekookt. Gedurende het jaar ontwikkelt het team een aantal landelijke marketingcampagnes met verschillende thema’s. Zo brengen we Uitgekookt nog meer onder de aandacht in heel Nederland en trekken wij nieuwe klanten aan. Naast de grote campagnes is het team bezig met veel kleinere projecten, waar jij als communicatiemedewerker soms eind- en soms medeverantwoordelijk voor bent.

Jouw Profiel
Aanbod
Over Uitgekookt
Interesse?
Auteur

Contactpersoon

Arthur Gerritsen - Marketing Manager