Bij ons marketing- & bedrijfsbureau

Aan ‘t bouwen!

Bij ons marketing- en bedrijfsbureau heerst één ambitie: groei. Hier brengen we ons verhaal tot leven: van sterke campagnes tot inspirerende verhalen. En hier zorgen we dat alle interne en externe processen kloppen: van werving tot financiën.

Vacatures

Lead Developer

Bekijk deze vacature

Het verhaal van Uitgekookt? Dat is een meeslepend verhaal. We schakelen snel, groeien continu - als kool, zou je kunnen zeggen. Onze doelen zijn ambitieus en gericht op voortdurende groei. We richten ons niet alleen op het behoud van huidige klanten, maar ook op het aantrekken van nieuwe doelgroepen, met name jongeren. En dat alles met een vernieuwende aanpak: gepersonaliseerd. Stel je voor dat een klant zegt: "Een curry? Heerlijk. Voor mij met basmatirijst, maar zilvervliesrijst voor mijn partner, en maak het vegan. Oh, en trouwens: doe mij maar extra spicy.” En dat wij dat hier dan regelen. Soepel en gesmeerd. Da’s mooi, toch?

Doelen stellen we in een langetermijnplan; we doen het stap voor stap. En onze marketing speelt daarbij een cruciale rol, als de creatieve kracht achter onze merkuitstraling en klantcommunicatie. Ook daarin zijn we SMAAKMAKERS. We verhogen onze zichtbaarheid en aantrekkingskracht. En zorgen ervoor dat onze boodschap helder en aantrekkelijk overkomt bij onze doelgroepen. Zo bouwen we aan een trouwe en groeiende klantenbasis.

We betrekken onze mensen zo veel mogelijk bij dit proces. Hun enthousiasme is voelbaar. Evenals de trots. “Oh, we waren op tv!” is een veel gehoorde uitroep. Iedereen deelt dezelfde mentaliteit: de klus moet worden geklaard, elke keer weer, en altijd goed. Met z’n allen streven we naar één doel: ‘een deurbel die ergens in Nederland klinkt, een bezorger met een doos vol perfecte maaltijden.’

We zijn stiekem heel trots als we onze commercial op tv voorbij zien komen.
Arthur
Marketing manager