Maaltijden aan huis

Maaltijdbezorging aan huis

De maaltijdbezorging van Uitgekookt is ideaal voor iedereen! Profiteer van verse, gezonde én lekkere maaltijden die gratis thuisbezorgd worden. Onze maaltijdbezorging proberen? Kies dan voor een proefpakket voor slechts €19,95!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot bietjes met spek, ui en een rundervink

Stamppot bietjes met spek, ui en een rundervink

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Bekijk deze maaltijd
Kibbeling met ravigottesaus, slamix en krieltjes

Kibbeling met ravigottesaus, slamix en krieltjes

Bekijk deze maaltijd

Maaltijdbezorging door heel Nederland

Bij Uitgekookt bestel je gemakkelijk vele overheerlijke kant-en-klaar maaltijden. Elke week heb je namelijk de keuze uit 24 nieuwe maaltijden. De maaltijdbezorging vindt plaats op 2 momenten in de week. Er zijn verschillende manieren om deze gezonde maaltijden te bestellen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar 085-0406065 of via onze vaste bezorgers. De bezorger neemt jouw bestelformulier dan mee. Er zijn geen bezorgkosten zolang je jouw keuze 4 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft en het minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden betreft.

Bij Uitgekookt kun je eten bestellen wanneer je zelf wilt. Hierdoor zijn wij het ideale alternatief voor Thuisbezorgd. Je zit dan ook niet vast aan een abonnement. Wil je graag eens een keer een maaltijd proberen? Dat kan gerust. Bestel je wel wekelijks maar ga je een weekje op vakantie? Dat is ook zeker geen probleem. Onze maaltijdbezorging is tevens interessant voor wanneer je op zoek bent naar makkelijke 1-persoons maaltijden. Tijdens het bestellen pas je de grootte aan en voeg je gemakkelijk extra gerechtjes toe.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Maaltijdbezorging aan huis

De maaltijdbezorging aan huis vindt altijd plaats in een tijdvak van 1,5 uur. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. Mocht je onverhoopt later zijn, dan betaal je last-minute kosten van € 1,99. De maaltijdbezorging aan huis gebeurt door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. De maaltijden kun je na ontvangst 5 dagen in de koelkast bewaren (behalve een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Meer over Uitgekookt

De ideale maaltijdbezorging voor ouderen

Lukt het niet meer om zelf te koken? Of houd je van het gemak? Uitgekookt is dé maaltijdbezorging voor ouderen. Je bestelt eenvoudig kant-en-klaar maaltijden die je op elk gewenst moment kunt opwarmen. Wil je maaltijden laten bezorgen bij je ouders of grootouders? Dan vul je gemakkelijk hun adres in tijdens het bestelproces. Ook het factuuradres kun je aanpassen, mocht dit nodig zijn. Het verschil met bijvoorbeeld Tafeltje Dekje is dat je meer vrijheid en flexibiliteit hebt. Er is geen abonnement, je bepaalt dus zelf wanneer je gebruikmaakt van onze maaltijdbezorging voor ouderen.

Je denkt misschien: hoe kan een kant-en-klaar maaltijd gezond zijn? De maaltijdbezorging van Uitgekookt biedt maaltijden die bereid zijn zonder onnodige toevoegingen, in combinatie met verse en lokale ingrediënten. Ondanks dat je het thuis opwarmt, blijven de vitamines en smaak behouden, en de groente zal nog steeds knapperig zijn. Bovendien zullen bijvoorbeeld aardappels en pasta perfect gaar zijn. Onze koks werken samen met voedingsexperts. Samen zorgen zij ervoor dat in de maaltijden de juiste voedingsstoffen zitten. Daardoor bevat iedere maaltijd bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen.

Maaltijdbezorging: probeer een proefpakket!

Heb je interesse in onze maaltijdbezorging? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis aan huis bezorgd. Na ontvangst warm je ze in enkele minuten op in de oven of magnetron.

Vragen over onze maaltijdbezorging