Maaltijden aan huis

Maaltijd bezorgen

Laat je gezonde maaltijd aan huis bezorgen! Uitgekookt heeft heerlijke maaltijden die je eenvoudig bestelt en thuisbezorgd krijgt. Je bepaalt zelf wanneer je onze gezonde en verse maaltijden eet.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Bekijk het weekmenu

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Aspergeschotel met zalm, krieltjes en hollandaisesaus

Bekijk deze maaltijd
Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Paddenstoelenstoof, bietenfriet en bloemkoolstamppot

Bekijk deze maaltijd

Maaltijden thuisbezorgd

Is een maaltijd laten bezorgen moeilijk? Echt niet! Bij Uitgekookt bestel je gemakkelijk vele overheerlijke avondmaaltijden, waarbij je zelf het gewenste bezorgmoment kiest. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Een maaltijd bestellen en laten bezorgen gebeurt in 4 stappen:

  1. Selecteer jouw gewenste maaltijden
  2. De chefs van Uitgekookt bereiden jouw overheerlijke maaltijd
  3. De maaltijd(en) worden gekoeld bezorgd bij jou thuis
  4. Je warmt de maaltijd gemakkelijk in 4 minuten op in de oven of magnetron

Gezond eten bestellen bij Uitgekookt

Je denkt misschien, hoe kan een kant-en-klaarmaaltijd gezond zijn? De gezonde maaltijden van Uitgekookt zijn bereid zonder onnodige toevoegingen, in combinatie met verse en lokale ingrediënten. Gezonde kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen door Uitgekookt betekent dus ook meteen verse maaltijden laten bezorgen! Ondanks dat je het thuis opwarmt, blijft de smaak behouden en de groente knapperig. Aardappels en pasta zijn perfect gegaard. Klik op een specifieke maaltijd om de voedingswaarden en ingrediënten te zien.

Meer over Uitgekookt

Vegetarische maaltijden bestellen/bezorgen

Ben je op zoek naar een vegetarische maaltijd? Ook dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Elke week staan er bij Uitgekookt minimaal 3 vegetarische maaltijden op het menu. Dit is duidelijk weergegeven in het overzicht met kant-en-klare maaltijden. Vlees wordt bijvoorbeeld vervangen door vleesvervangers of noten, kaas of peulvruchten.

Bezorger Ada geniet van alle verhalen

Ontmoet onze bezorgers: onze sociale superhelden die niet alleen je maaltijden bezorgen, maar ook een glimlach. Ze zijn om in te lijsten, letterlijk. Deze keer in de spotlight: bezorger Ada. Zij bezorgt in de regio Hoorn (Noord-Holland).

Kant-en-klare maaltijden thuisbezorgd

Een groot voordeel van kant-en-klare maaltijden laten bezorgen is dat je zelf bepaalt wanneer je ze opwarmt. De maaltijden worden op twee momenten in de week koelvers thuisbezorgd. Je kunt ze na bezorging 5 dagen in de koelkast bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Het bewaren van maaltijden in de vriezer kan invloed hebben op de smaak.

Het voordeel van kant-en-klare maaltijden laten bezorgen? Je bepaalt zelf wanneer je de maaltijden eet. Dus wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je warmt de maaltijden op wanneer het je uitkomt. In 4 minuten is jouw smakelijke gerecht namelijk al klaar. Dat scheelt een hoop voorbereidingstijd!

Maaltijdbezorging door vaste bezorgers

Uitgekookt werkt voornamelijk met vaste bezorgers. De kans is dus groot dat iedere week dezelfde bezorger voor de deur staat. Daardoor herken je de bezorger en weet de bezorger wat je wensen zijn voor de maaltijdbezorging. Je kunt altijd een nieuwe bestelling doorgeven aan je bezorger.

Vragen over onze bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.