Maaltijden aan huis

Maaltijd bezorgen

Laat je gezonde maaltijd bezorgen bij je thuis! Uitgekookt biedt tal van heerlijke maaltijden die je eenvoudig bestelt en thuisbezorgd krijgt. Het grote voordeel is dat je zelf bepaalt wanneer je eet én je profiteert ook nog eens van zeer gezonde ingrediënten.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Bekijk het weekmenu

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Ravioli met champignonsaus en groene asperges

Ravioli met champignonsaus en groene asperges

Bekijk deze maaltijd
Lasagne pomodori met paddenstoelen

Lasagne pomodori met paddenstoelen

Bekijk deze maaltijd
Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Bekijk deze maaltijd

Maaltijden bestellen en laten bezorgen

Is een maaltijd laten bezorgen moeilijk? Echt niet! Bij Uitgekookt bestel je gemakkelijk vele overheerlijke avondmaaltijden, waarbij je zelf kiest voor het gewenste bezorgmoment. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Het proces vanaf het bestellen van maaltijden tot het bezorgen kan uitgelegd worden in 4 stappen:

  1. Selecteer jouw gewenste maaltijden
  2. De chefs van Uitgekookt bereiden jouw overheerlijke maaltijd
  3. De maaltijd(en) worden gekoeld bezorgd bij jou thuis
  4. Je warmt de maaltijd gemakkelijk in 4 minuten op in de oven of magnetron

Bezorger Ada

Zolang ik dit kan, blijf ik het doen

Gezond eten bestellen bij Uitgekookt

Je denkt wellicht, hoe kan een kant-en-klaar maaltijd gezond zijn? Het gezonde eten van Uitgekookt is te verklaren doordat het bereid is zonder onnodige toevoegingen, in combinatie met verse en lokale ingrediënten. Ondanks dat je het thuis opwarmt, blijven de vitamines en smaak behouden, en de groente zal nog steeds knapperig zijn. Bovendien zullen bijvoorbeeld aardappels en pasta perfect gaar zijn. Je leest er meer over in onze blog over gezonde maaltijden.

Als we kijken naar dieetwensen, dan kun je kiezen voor de 'Gezondste keuze'. Het is niet mogelijk om aan andere dieetwensen te voldoen. Je bent in ieder geval gegarandeerd dat elke maaltijd 150 tot 200 gram verse groente bevat. Zo weet je zeker dat je genoeg vitamines, ijzers en andere benodigde voedingsstoffen zal binnenkrijgen. Wanneer je klikt op de specifieke gerechten zul je een overzicht te zien krijgen met voedingswaarden en ingrediënten. Wel zo makkelijk!

Meer over Uitgekookt

Vegetarische maaltijden bestellen/bezorgen

Ben je op zoek naar een vegetarische maaltijd? Ook dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Elke week biedt Uitgekookt minimaal 3 unieke vegetarische maaltijden aan. Dit is duidelijk weergegeven in het overzicht met kant-en-klare maaltijden. Wanneer je elke week een dag vegetarisch wilt eten, dan kun je kiezen voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

Bezorger Ada geniet van alle verhalen

Ontmoet onze bezorgers: onze sociale superhelden die niet alleen je maaltijden bezorgen, maar ook een glimlach. Ze zijn om in te lijsten, letterlijk. Deze keer in de spotlight: bezorger Ada. Zij bezorgt in de regio Hoorn (Noord-Holland).

Kant-en-klare maaltijden thuisbezorgd

Een groot voordeel van kant-en-klare maaltijden laten bezorgen is dat je zelf bepaalt wanneer je ze opwarmt. De maaltijden worden koelvers thuisbezorgd, wat betekent dat je de maaltijden 5 dagen in de koelkast kunt bewaren (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Is het laten bezorgen van maaltijden door Uitgekookt hetzelfde als tafeltje dekje? Nee, het grote voordeel van Uitgekookt is de flexibiliteit. De maaltijden van Uitgekookt worden op twee momenten in de week koelvers geleverd. Dus wil je eerst nog even sporten? Of heb je een avonddienst? Je bepaalt helemaal zelf wanneer je de gezonde maaltijd opwarmt. In 4 minuten is jouw smakelijke gerecht namelijk al klaar. Dat scheelt een hoop voorbereidingstijd!

Vragen over onze bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.