Catering Uitgekookt
Kant-en-klaar

Kant-en-klaar sportmaaltijden

Maaltijden preppen om alle juiste voedingsstoffen binnen te krijgen zonder er dagelijks veel tijd aan kwijt te zijn. Misschien herken jij dit wel. Ben jij op zoek naar gevarieerde kant-en-klaar sportmaaltijden? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Kant-en-klaar sportmaaltijden

Als fanatieke sporter is de kans groot dat je je goed bewust bent van wat je eet. De juiste aantallen van eiwitten, koolhydraten en andere voedingsstoffen weet jij als geen ander. Misschien bereid jij eens in de zoveel dagen je maaltijden voor om er zeker van te zijn dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.

Ben jij een beetje klaar met het voorbereiden van maaltijden en wil je eigenlijk wat minder tijd kwijt zijn aan je voeding? Dan zijn kant-en-klaar sportmaaltijden wat voor jou. Met kant-en-klaar sportmaaltijden van Uitgekookt hoef jij het alleen maar te bestellen en op te warmen zodra je het op wil eten. Hierdoor houd je veel meer tijd over voor andere dingen.

De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn samengesteld door onze koks en diëtisten. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten en dat de maaltijden passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon.

Kant-en-klaar maaltijden voor spieropbouw

Voor spieropbouw is het van groot belang om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Zo is het belangrijk om genoeg eiwitten, goede vetten en koolhydraten te binnen te krijgen. Daarnaast zijn vitamines natuurlijk ook ontzettend belangrijk om genoeg van binnen te krijgen. Een goede combinatie van deze ingrediënten en natuurlijk regelmatig trainen stimuleren de spieropbouw.

Doordat de maaltijden van Uitgekookt samengesteld worden door de koks en diëtisten, zit in iedere maaltijd voedingsstoffen die ieder persoon nodig heeft. De precieze voedingsstoffen verschillen natuurlijk per maaltijd. Zo bevat de ene maaltijd meer eiwitten dan de andere of bevat de ene maaltijd juist meer koolhydraten dan de ander.

Ondanks dat de precieze voedingsstoffen per maaltijd verschillen, zijn er een paar ‘basisregels’ waar iedere maaltijd aan voldoet. Iedere maaltijd bevat namelijk minimaal 150 gram groenten. De vitamines van deze groenten blijven goed behouden door een speciaal kookproces bij Uitgekookt. Daarnaast bevatten de maaltijden andere belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, goede vetten, koolhydraten met een lage glycemische index waardoor je bloedsuiker minder gaat schommelen en je langer verzadigd bent.

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25

Kant-en-klaar afslankmaaltijden

Ben jij op zoek naar kant-en-klaar afslankmaaltijden? Ook dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zitten boordevol met goede voedingsstoffen zoals vitamines, gezonde vetten om deze vitamines op te nemen en koolhydraten. Ook koken de chef koks zonder onnodige toevoegingen.

Met de kant-en-klaar afval maaltijden van Uitgekookt hoef je zelf niet urenlang in de keuken staan om gezond en gevarieerd te eten. Het enige wat je hoeft te doen is het uitkiezen van jouw favoriete maaltijden. Zodra je ze wilt opeten, hoef je ze alleen nog maar even op te warmen. Makkelijker kan het bijna niet!

Bekijk het weekmenu

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Lasagne pomodori met paddenstoelen

Lasagne pomodori met paddenstoelen

Bekijk deze maaltijd
Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Notenrijstpannetje met paddenstoelen in kerrie

Bekijk deze maaltijd
Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Stamppot zuurkool met vegetarische rookworst

Bekijk deze maaltijd

Dieetwensen bij Uitgekookt

Dieetwensen kun je niet direct aangeven bij Uitgekookt. Wel zie je makkelijk bij iedere kant-en-klare sportmaaltijd welke ingrediënten de maaltijd bevat. Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken om de ingrediëntenlijst te checken. Wil je een extra gezond maaltijd? Kies dan voor de 'Gezondste keuze'. Ook bieden we vegetarische maaltijden aan. Kies zo zelf de maaltijden uit die binnen jouw dieet passen.

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?

Vragen over onze kant-en-klaar sportmaaltijden

  • De kant-en-klaar sportmaaltijden van Uitgekookt hoef jij alleen maar op te warmen. Hierdoor houd je veel meer tijd over voor andere dingen.