Maaltijden aan huis

HelloFresh alternatief: Uitgekookt!

Zoek je een HelloFresh alternatief? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van verse en gezonde maaltijden. Deze worden kosteloos aan huis bezorgd!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes

Italiaanse stoofpot van rundvlees met boontjes

Bekijk deze maaltijd
Chili con carne met rundergehakt, rijst en ananas

Chili con carne met rundergehakt, rijst en ananas

Bekijk deze maaltijd
Pasta primavera met biefstukreepjes en groenten

Pasta primavera met biefstukreepjes en groenten

Bekijk deze maaltijd

Op zoek naar een HelloFresh alternatief?

Een HelloFresh alternatief vind je bij Uitgekookt. De kant-en-klaar maaltijden zijn namelijk ideaal voor wanneer je geen tijd, zin of simpelweg geen mogelijkheid hebt om zelf te koken. Daarnaast zijn de makkelijke maaltijden van Uitgekookt eveneens vers, gezond én bovenal heel lekker. Wekelijks kun je kiezen uit 24 unieke maaltijden! Wordt het een broccolischotel met rundergehakt, nasi met groenten, kip en saté of toch een vegetarische maaltijd? Ons HelloFresh alternatief staat voor gezond, gevarieerd en lekker eten.

Het bestellen van maaltijden is heel eenvoudig. Je kunt de maaltijden online bestellen, maar je kunt ook telefonisch of via onze vaste bezorgers jouw bestelling doorgeven. Vul je postcode online in om de specifieke bezorgmomenten te zien. Daarna kies je jouw gewenste maaltijden. Klik op een maaltijd om eventueel de specifieke ingrediënten te zien. Of kies ervoor om je bestelling telefonisch door te geven via 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van de verse maaltijden. Ook jouw vaste bezorger neemt graag jouw ingevulde bestelformulier aan. Hij of zij zorgt er dan weer voor dat jij een nieuw formulier krijgt met voor de volgende week.

Ik kies bijna altijd een gerecht wat ik nog niet ken
Greet

Voordelen van Uitgekookt

Wanneer je kiest voor Uitgekookt, dan profiteer je van tal van voordelen. Het belangrijkste voordeel als HelloFresh alternatief is het feit dat je niet zelf hoeft te koken. De kant-en-klaar maaltijden warm je namelijk in enkele minuten op in de oven of magnetron. Wanneer deze koelvers aan huis bezorgd worden, kun je ze nog maximaal 5 dagen in de koelkast bewaren. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze opwarmt. Bovendien zit je nergens aan vast. Uitgekookt heeft namelijk geen abonnementsvorm. Uitgekookt bezorgt kosteloos door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Dit vindt plaats op 2 momenten in de week, veelal door dezelfde bezorgers.

Ons alternatief voor HelloFresh: gezond en vers!

De maaltijden van ons alternatief voor HelloFresh zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens vers én gezond! De maaltijden worden namelijk bereid met verse en veelal lokaal geteelde groenten. Hierbij wordt samengewerkt tussen chefs en voedingsexperts. Elke maaltijd is voorzien van verse groente en bevatten de maaltijden geen onnodige toevoegingen. Geniet van de lekkere maaltijden van ons HelloFresh alternatief, variërend van Hollands tot Werelds en van Vis/Vega tot de Keuze van de chef.

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Tijd voor een feestje! Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn over onze bezorging.

Probeer een maaltijdbox van Uitgekookt

Heb je interesse in een maaltijdbox? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Waar wacht je nog op?

Vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!