Maak kennis met ons bedrijf!

Uitgekookt is een familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in gezond, vers en lekker eten. Met inmiddels 75 personeelsleden verzorgen we ruim 3.000 evenementen per jaar.

Volgens ons is lekker eten de basis voor elk geslaagd event. Daarom werken we uitsluitend met verse streekproducten die rechtstreeks bij telers worden ingekocht. Alles wordt in onze eigen keuken met passie bereid. En dat proeven uw gasten!

Maar het blijft niet bij eten. Een geslaagd event vraagt ook om een perfecte organisatie, een ruim aanbod aan cateringmogelijkheden en complete ontzorging. Daarom hebben we meerdere eventmanagers in dienst die de organisatie van a t/m z uit handen kunnen nemen. En dat doen ze op een persoonlijke manier, met kennis van de laatste trends!

 

Roos

Roos is eveneens eventmanager en barst van de creatieve ideeën. Out of the box denken en inspelen op de laatste trends zijn typerend voor haar. Roos houdt zich voornamelijk bezig met projectmanagement en ondersteunt op het gebied van sales en marketing. Zo creëert ze een breed draagvlak voor ieder event.
LinkedIn

Miranda

Miranda is onze budgetbewaker en expert op het gebied van HR. Houd je een personeelsfeest? Dan denkt ze graag met u mee om de juiste doelstellingen te bereiken bij uw personeel. Zo wordt het event niet alleen leuk, maar ook van waarde voor uw personeel. Miranda brengt structuur aan, is een pietje precies en een échte regelneef.
LinkedIn

Johan

Johan is onze culinaire topper. Hij heeft een passie voor lekker eten en is creatief. Hij weet precies wat er speelt in de eventsector en levert daarmee een onmisbare bijdrage in het totaalconcept.
LinkedIn

Verzekerd van lekker eten

Onze chefs koken met kennis van zaken, passie voor het vak en gevoel voor noviteiten!

Voor ál uw wensen, van food tot organisatie

Uw wensen staan centraal. Of het nu gaat om food, entertainment, inrichting of bediening; wij bieden service met een glimlach!

Persoonlijk & betrouwbaar

U heeft persoonlijk contact met ons en we doen wat we beloven!

Met vriendelijke groet,
Miranda van Marle