Catering Uitgekookt
Catering aan huis

Cateraar Uitgekookt: verse en smaakvolle catering

Uitgekookt biedt een verse en smaakvolle catering, want lekker eten is de basis voor elk geslaagd feest! Kies bijvoorbeeld voor een overheerlijke barbecue catering op locatie. Of geniet van een high tea of high wine aan huis bezorgd. Voor een geslaagd feest is Uitgekookt dé juiste cateraar!

Catering arrangementen van Uitgekookt

Uitgekookt biedt diverse catering arrangementen, zoals hapjes en tapas, barbecues en buffetten. Staat jouw gewenste catering arrangement er niet tussen of ben je benieuwd welke catering arrangementen Uitgekookt nog meer te bieden heeft? Bekijk dan hier alle arrangementen die wij bij jou thuis of op locatie kunnen bezorgen. We passen ons aanbod graag aan op jouw wensen en zetten samen iets lekkers op tafel met de catering aan huis.

Wij hebben een grote passie voor smaakvol en goed eten. Deze passie delen we graag met jou. Al 6 generaties lang willen wij mensen voorzien van de allerlekkerste maaltijden. Uitgekookt streeft naar het perfecte aanbod en inmiddels werken we hier met 300 collega's aan. Hierdoor weet je zeker dat je een geslaagd catering arrangement in huis haalt.

Meer weten over Uitgekookt

Zin in een barbecue? Kies voor onze catering!

Heb je een feestje op de planning? Of wil je gewoon genieten van een geheel verzorgde barbecue? De barbecue catering van Uitgekookt biedt dan een perfecte uitkomst. In het zomerseizoen profiteer je van een compleet pakket met mooie stukken vlees, verse groente en lekkere broden. Dat scheelt jou weer uren voorbereiding op je eigen feestje. Met Uitgekookt is jouw barbecuefeest op locatie eenvoudig te organiseren met het BBQ pakket.

Catering tijdens feestdagen aan huis bezorgd

Ook tijdens feestdagen is Uitgekookt er voor jou. Elk seizoen heeft een eigen editie van de dinerbox, zoals een ‘Jonnie Boer dinerbox’ met kerst en een ‘Voorjaarsdinerbox’ in de lente. Met Pasen geniet je bijvoorbeeld van een volledig verzorgde paasbrunch aan huis. Jouw Pasen begint heerlijk ontspannen met een volledige box met zowel zoete als hartige lekkernijen. Zo ga je smullen van lekkere muffins, croissants en scones. Ook hartige gerechtjes zoals broodjes met beenhamsalade en coburger ham en een jus d'orange mogen hierbij niet ontbreken. Als finishing touch proost je samen met een glaasje prosecco!

98,7% van onze klanten is tevreden over bezorging

Leuk! We hebben nog meer om te vieren. Uit een grootschalige enquête onder onze klanten blijkt dat onze klanten erg tevreden zijn over onze bezorging.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.