Horecaondersteuning

Beschikt u over een prachtige locatie, maar heeft u het idee dat u geld inlevert? Heeft u een aanvraag voor een groot feest en wilt u de catering uitbesteden? Uitgekookt biedt volledige horecaondersteuning, van catering tot management en bediening.

Omdat twee meer kunnen dan één

Als horecaondernemer wilt u een goed lopende zaak en tevreden klanten. Soms kunt u tijdelijk met de handen in het haar zitten. Omdat u aan het einde van de streep te weinig overhoudt of omdat u tegen een capaciteitsprobleem aanloopt. Uitgekookt ziet het als een uitdaging om er samen met u voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Eenmalig of op regelmatige basis.

  • Wij bereiden de lekkerste gerechten en buffetten voor uw gasten
  • Kies voor een koelvers levering of complete verzorging in de keuken
  • Wij hebben beschikking over bedienend- en managementondersteundend personeel

Met onze hulp hoef u zich niet meer druk te maken over de inkoop, extra keukenpersoneel of andere bijkomende zaken. Wij zorgen ervoor dat alle tot in de puntjes geregeld is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om uw vragen of voorlopige ideeën te bespreken.

Neem contact op

Verzekerd van lekker eten

Onze chefs koken met kennis van zaken, passie voor het vak en gevoel voor noviteiten!

Voor ál uw wensen, van food tot organisatie

Uw wensen staan centraal. Of het nu gaat om food, entertainment, inrichting of bediening; wij bieden service met een glimlach!

Persoonlijk & betrouwbaar

U heeft persoonlijk contact met ons en we doen wat we beloven!

Met vriendelijke groet,
Miranda van Marle