Maaltijden aan huis

Eten thuisbezorgen

Eten thuisbezorgen? Bestel gezonde maaltijden en laat ze kosteloos thuis bezorgen! Kies wekelijks uit 24 unieke kant-en-klaar maaltijden.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Lasagne bolognese met rundergehakt en groenten

Lasagne bolognese met rundergehakt en groenten

Bekijk deze maaltijd
Baskische visstoverij

Baskische visstoverij

Bekijk deze maaltijd
Poké bowl met gemarineerde gamba's

Poké bowl met gemarineerde gamba's

Bekijk deze maaltijd

Eten thuisbezorgen via Uitgekookt

Ben je op zoek naar een maaltijdservice? Laat dan eten thuisbezorgen via Uitgekookt. Bij ons profiteer je van gezonde maaltijden die met verse, en veelal lokale, ingrediënten bereid zijn. Elke week heb je de keuze uit 24 nieuwe kant-en-klaar maaltijden. Gezond eten thuisbezorgen is heel eenvoudig! Ten eerste geef je het gewenste bezorgmoment door. Vervolgens kies je de maaltijden uit die je wilt ontvangen. Deze worden door veelal vaste bezorgers aan huis gebracht. Hierdoor zijn wij het perfecte HelloFresh alternatief. Er zijn verschillende manieren om eten thuis te laten bezorgen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar 085-0406065 of via onze vaste bezorgers. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee. Uiteraard krijg je weer een nieuw bestelformulier aangeboden.

Eten thuis laten bezorgen geeft jou de vrijheid om te eten wanneer je wilt. Je hoeft de makkelijke maaltijd namelijk maar enkele minuten op te warmen in de oven of magnetron. Op het etiket staat hoe lang en op welke temperatuur dit moet gebeuren. De maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Maaltijd thuis bezorgen: hoe gezond is het?

Omdat we bij Uitgekookt vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, biedt onze bezorgservice voor eten gezonde kant-en-klaar maaltijden aan. Om er zeker van te zijn dat de kant-en-klaar maaltijden gevarieerd zijn, stellen de chef koks in samenwerking met onze voedingsexperts de maaltijden samen.

Thuis eten bezorgen: verse en lokale groenten

Wanneer je kiest voor thuis eten bezorgen dan profiteer je van maaltijden die voorzien zijn van 150 tot 200 gram groente. Deze verse en lokale groenten zijn seizoensgebonden. In de zomer kun je daarom andere maaltijden verwachten dan in de winter. De groenten worden gestoomd of gekookt en daarna worden ze snel afgekoeld. Deze koeltechniek in combinatie met een speciale verpakkingstechniek, zorgt ervoor dat na het eten thuis te laten bezorgen de maaltijden vijf dagen houdbaar blijft (mits gekoeld).

Gezond eten thuisbezorgen: maak nú kennis!

Interesse in gezond eten thuisbezorgen? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!. Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Luxe eten thuisbezorgd krijgen is nu wel héél voordelig!

Vragen over onze bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.