Dé perfecte bijbaan

Kom werken bij Uitgekookt!

Ben jij klaar met je examens, heb jij tijd over en wil jij deze zomer lekker wat geld verdienen? Bij Uitgekookt.nl kan je uitblinken als Orderpicker of Medewerker Maaltijdpresentatie. De perfecte bijbaan, ook naast je studie! Interesse? Stuur ons een sollicitatie met jouw (korte) CV en wij nemen contact met je op.

Bekijk onze vacatures

text-primary-dark

Orderpicker

Als Orderpicker maak jij onze klanten blij door hun bestelling tot in de puntjes te verzorgen. Zodra het lampje gaat branden, heeft jouw hand de juiste maaltijd al te pakken. Jij zorgt ervoor dat alle producten netjes in de doosjes terechtkomen. Je houdt ervan om actief en fysiek bezig te zijn en kunt goed het overzicht houden. In rap tempo verwerk jij samen met een gezellig team alle bestellingen onder het genot van een leuk muziekje.

Bekijk vacature
text-primary-dark

Medewerker Maaltijdpresentatie

Als Medewerker Maaltijdpresentatie zorgen jij en je collega’s in de portioneerkeuken ervoor dat de ingrediënten van de maaltijden op de juiste manier worden opgediend in de bakjes. Met jouw bijdrage zien onze maaltijden er smakelijk en verzorgd uit. Heel Nederland kan dus genieten van jouw werk! Je houdt ervan om actief en fysiek bezig te zijn en kunt goed het overzicht houden.

Bekijk vacature
Werken bij Uitgekookt.nl

Werken bij Uitgekookt.nl

Uitgekookt groeit ongekend hard! Wat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland met meer dan 200.000 klanten, ruim 300 medewerkers en 700+ bezorgers.

Goed om te weten