Catering Uitgekookt
Catering aan huis

Buffet

Een gevulde tafel, voor ieder wat wils. Met de buffet arrangementen van Uitgekookt, maak jij van iedere gelegenheid een smaakvol feest. Een Italiaans buffet, vegetarisch buffet of juist een oer-Hollands buffet, het kan allemaal!

Buffet arrangementen van Uitgekookt

De buffet arrangementen van Uitgekookt zijn ideaal wanneer jij zorgeloos wilt genieten met familie, vrienden of collega’s. Op basis van beschikbaarheid worden de buffet arrangementen warm geleverd. De buffetten kunnen ook gekoeld geleverd worden met uitgebreide verwarminstructies en materialen. Zo zet je dus heel gemakkelijk zelf heerlijke kant-en-klaar maaltijden op tafel. Met de buffet arrangementen van Uitgekookt maak jij indruk op je gasten en heb je altijd een geslaagd feest!

De lekkerste buffetten aan huis

Een voordeel van Uitgekookt is dat de buffetten aan huis bezorgd worden. De medewerkers helpen je graag met de instructies wanneer je zelf de maaltijden wilt opwarmen. Een andere optie is om een warm buffet aan huis te laten bezorgen. Bij dit buffet arrangement is het een kwestie van klaarzetten en warmhouden! Daarna geniet je van een zelfgekozen buffet. Kies bijvoorbeeld voor oer-Hollands met stamppotten, Italiaans of vegetarisch. Het is allemaal mogelijk met de buffetten aan huis van Uitgekookt.

Geen thuisbuffet? Kies voor een andere optie!

Is een thuisbuffet iets teveel van het goede? Of zijn ze nu niet beschikbaar? Overweeg dan om te gaan voor een andere catering arrangement. Ga bijvoorbeeld romantisch dineren in je eigen huis met een luxe dinerbox. Of ga samen met je familie lunchen met een Paasbox. Veel maaltijdboxen zijn namelijk specifiek gericht op een feestdag of seizoen. In de zomermaanden mag een BBQ arrangement zeker niet ontbreken! Je profiteert dan van een compleet pakket mooie stukken vlees, verse groente en lekkere broden. Wanneer kies jij voor een buffet of ander culinair arrangement van Uitgekookt?

Meer over Uitgekookt

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.