Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.

Dat wij onze 200.000e klant mochten verwelkomen vonden we wel reden voor een feestje. Daarom won deze 200.000e klant een jaar lang gratis maaltijden en trokken we alle toeters en bellen uit de kast om haar te verrassen. Kijk je mee?

Gelukkige winnaar is Maaike uit Veenendaal. Zij en haar man hoeven een jaar lang geen avondeten te koken. Ook alle buren uit de straat vierden mee, zij kregen de straatprijs: een gratis maaltijdpakket.

Johan: “We zijn ontzettend blij dat steeds meer mensen ons weten te vinden als gezond alternatief voor zelf koken. We vieren dit succes graag samen met onze klanten. Daarom zijn er meerdere winacties en kortingen, waaronder deze hoofdprijs voor onze 200.000e klant.”

Niet hoeven nadenken over eten

Maaike is naar eigen zeggen compleet overvallen door de prijs. Zij en haar man hebben beiden een drukke baan en wilden Uitgekookt gewoon eens proberen. Ze kookten op zondag alvast voor de komende dagen. Iets wat nu niet meer hoeft. “Dit geeft ons meer tijd op zondag en ik ga denk ik meer wandelen in de avonden, maar vooral geeft het rust om minder na te hoeven denken over het avondeten. Wie gaat er koken, wat komt er op tafel en al dat gevlieg. Dat hoeft niet meer, heel fijn!”

Volop variatie

Gaat het niet vervelen, een jaar lang kant-en-klaarmaaltijden? Daar is Maaike niet bang voor. De variatie in het menu met wekelijks 24 nieuwe maaltijden is de reden waarom ze Uitgekookt eens wilde proberen. Het menu volgt de seizoenen en varieert van Hollandse pot zoals Oma’s hachee met rodekool tot aan Wereldse en vegetarische gerechten zoals zoete aardappelschotel met falafelballetjes. Johan: “Je zit bij ons nergens aan vast, toch blijven de meeste klanten jaren trouw.” Ook mag Maaike de maaltijden gerust aan een ander doorgeven. "Ze voelde zich best een beetje bezwaard met het winnen van zo'n grote prijs en wilde er anderen ook blij mee maken", vertelt Johan.

De succesingrediënten

De succesingrediënten waardoor de maaltijdbezorger zo hard wist te groeien zijn volgens Johan de passie van zijn chefs voor lekker eten, in combinatie met de kennis van voedingsexperts die zorgen voor de juiste balans wat betreft voedingswaarden. Samen met het eenvoudige bestelproces, vertrouwde bezorging door heel het land met eigen bezorgers en het wisselende en uitgebreide weekmenu.

Win ook!

Zie jij het ook wel zitten om niet te hoeven koken? Nog tot 19 februari maak je bij iedere bestelling kans op een maand lang gratis maaltijden! Ook krijgt iedere 200e nieuwe klant een gratis maaltijdpakket.

Bestel en win spectaculaire prijzen!