Op onze klantenservice

Aan de klets!

Op onze klantenservice draait alles om klantvriendelijkheid: het bieden van service, altijd positief en vrolijk van aard.

Vacatures

Aankomend Supervisor Klantenservice

Bekijk deze vacature

Klantenservicemedewerker

Bekijk deze vacature

Ons doel: voor elke klant een wauw-moment. Dus ook aan de telefoon! Ons klantenserviceteam - als visitekaartje zijnde - maakt elk gesprek speciaal. Ook daarin zijn we SMAAKMAKERS.

We starten elke dag gezamenlijk - en bespreken de belangrijkste punten. Wat moeten we weten? Welke acties zijn er? Welke routes vragen aandacht? Dan gaat de lijn open en komen meteen de eerste telefoontjes binnen. En dat… blijft de hele dag zo doorgaan. De telefoon rinkelt non-stop en de mails en chats vliegen ons om de oren. Van bestellingen tot complimenten tot problemen (ja, die ook). En af en toe ook de mooiste verhalen, die mensen - zo blijkt - graag met ons delen. We bellen trouwens ook zelf uit, bijvoorbeeld naar mensen die online een review plaatsen.

We zorgen ervoor dat het werk lekker divers blijft, met een afwisseling in taken: bellen, social media, planlijsten invoeren, data verwerken. Ook krijg je een sta-zit bureau, zodat je je werkhouding kunt variëren. Dat is goed voor een betere bloedsomloop en verminderde vermoeidheid. Ook belangrijk: het gezellig hebben met elkaar. Dat is voor ons heel belangrijk. Ook al zijn we een groot bedrijf - onze sfeer houden we warm en ontspannen. Daar staan we voor. En wil je je graag verder ontwikkelen? Dan krijg je binnen Uitgekookt de ruimte.

Dat we als Uitgekookt nu zo groot zijn, hebben we met z’n allen opgebouwd.
Janita
Teamleider klantenservice

Op de bank met Chayenne