Bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevenement is niet zomaar een feestje. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en een sterke manier om te werken aan personeelsbinding. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsevenement onvergetelijk wordt!

Omdat een bedrijfsevent nét even anders is

Of het nu gaat om een bedrijfsopening, beurs, borrel, personeelsfeest of compleet bedrijfsevent; wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij denken we tot in detail met u mee; wat is het doel van je bedrijfsevent, wat voor gevoel wilt u bij uw gasten oproepen en hoe kunnen wij uw event gebruiken om te zorgen voor klanten- of personeelsbinding? Onze eventmanagers helpen graag bij dit soort uitdagingen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van complete aankleding tot catering en benodigde materialen. Daarbij ondersteunen wij u in de mate die u zelf prettig vindt. Vanuit onze rol als complete eventmanager of gewoon als ervaren sparringpartner.

Wij bieden de volgende zekerheden:

  • Uw ideeën en wensen centraal
  • Een persoonlijke eventcoördinator die kritisch adviseert
  • Wij zien geen enkel detail over het hoofd

Dankzij onze jarenlange ervaring in de eventsector denken we nét even aan de details die een ander vergeet.  We geven eerlijk advies en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de allerlekkerste verse gerechten en hapjes én ervaren personeel met een horeca-mindset.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze persoonlijke eventmanagers staan klaar om uw vragen of voorlopige ideeën te bespreken.

Neem contact op

Verzekerd van lekker eten

Onze chefs koken met kennis van zaken, passie voor het vak en gevoel voor noviteiten!

Voor ál uw wensen, van food tot organisatie

Uw wensen staan centraal. Of het nu gaat om food, entertainment, inrichting of bediening; wij bieden service met een glimlach!

Persoonlijk & betrouwbaar

U heeft persoonlijk contact met ons en we doen wat we beloven!

Met vriendelijke groet,
Miranda van Marle