Catering Uitgekookt
Catering aan huis

Hapjes & tapas

Bij Uitgekookt bestel je heerlijke hapjes & tapas, voor als je net wat verder wil gaan dan een blokje kaas en een plakjes worst. Verras iedereen op jouw feest met hapjes & tapas aan huis om je vingers bij af te likken!

Hapjes & tapas aan huis geleverd

Uitgekookt biedt een ruim aanbod aan hapjes & tapas! Door dit ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Jij profiteert eigenlijk nog het meest, aangezien je niet uren in de keuken hoeft te staan voor je eigen feest. Hapjes & tapas zijn bij uitstek geschikt voor jouw feestje met familie, vrienden of collega’s. Ze worden ook nog eens aan huis geleverd door Uitgekookt. De hapjes & tapas worden koelvers geleverd in een box waardoor je ze gemakkelijk voor een korte periode kunt bewaren. Ben je geïnteresseerd in warme hapjes? Overweeg dan eens een een warm buffet van Uitgekookt.

Hapjes & tapas bestellen bij Uitgekookt

Het bestellen van hapjes & tapas doe je eenvoudig via Uitgekookt, op basis van beschikbaarheid. Het kan voorkomen dat de hapjes & tapjes seizoensgebonden aan huis geleverd kunnen worden. Houd de algemene cateringpagina dan ook goed in de gaten om te zien welke catering arrangementen je momenteel kunt bestellen! Bij Uitgekookt vind je tal van overheerlijke kant-en-klaar arrangementen, bij jou aan huis bezorgd.

Geen hapjes & tapas? Kies een ander catering arrangement!

Wanneer je toch iets anders wilt bestellen dan hapjes & tapjes of als dit arrangement niet beschikbaar is, dan kies je gemakkelijk voor een ander catering arrangement. Kies bijvoorbeeld voor seizoensgebonden maaltijdboxen, zo is er een ‘Paasbox’, een ‘Jonnie Boer dinerbox’ met kerst, en een ‘Voorjaarsdinerbox’ in de lente. Verder vind je alles op het gebied van een geslaagde barbecue of buffet!

Meer over Uitgekookt

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

  • Je kunt ons mailen, WhatsAppen of met ons chatten. Wil je direct antwoord? Bel ons dan op 085-0406065. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.