• Best getest bij Vara Kassa!
  • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
  • Wij doen de afwas voor u!

Catering voor een onvergetelijk feest!

Op zoek naar goede catering voor uw privéfeestje of bedrijfsfeest waar u voor álles terecht kunt? Gewoon vanuit huis catering bestellen en meteen thuis laten bezorgen? Dan is UITGEKOOKT Van Marle uw adres! Onze versbereide buffetten, stijlvolle (party)tenten en feestelijke opties als live cooking en BBQ catering zorgen gegarandeerd voor een feestje om nooit te vergeten!

Dé bedrijfscatering voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest ter ere van uw jubileum of een personeelsfeest als afsluiting van het jaar; er zijn tal van momenten waarop u op zoek bent naar een professionele partij op het gebied van bedrijfscatering. UITGEKOOKT Van Marle is die partij. Wij voorzien uw bedrijfs- of personeelsfeest van de lekkerste, versbereide hapjes en tapas, maaltijd buffetten en salades. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor de huur van een tent of partytent én originele optiepakketen zoals gourmet en fondue, BBQ catering of Live cooking experience!

Ook partycateraar voor uw unieke feestje!

UITGEKOOKT Van Marle is niet alleen de perfecte partycateraar voor uw bedrijfsfeestje, maar ook voor uw privéfeesten zoals verjaardagen of huwelijksjubilea. U kunt kiezen uit verschillende versbereide buffetten, die geheel worden aangepast aan uw groepsgrootte. Daarnaast bieden wij nog veel meer mogelijkheden om uw feestje een extra feestelijk tintje te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Engelse High Tea of ambachtelijk bereidde Zoetigheid en desserts? Dat soort leuke, culinaire extra’s vindt u alleen bij een partycateraar met verstand van écht eten!

Catering online bestellen en aan huis laten bezorgen!

De kans is groot dat u bewust op zoek bent naar catering aan huis. Met andere woorden: u wilt de catering bij u op locatie laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat is voor UITGEKOOKT Van Marle geen enkel probleem. Onze bezorgers staan in de wijde omtrek van Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Deventer, Almere, Lelystad, Arnhem en Amersfoort voor u klaar. Bovendien kunt u bij ons heel eenvoudig online uw bestelling doorgeven. Zo makkelijk is partycatering bestellen nog nooit geweest!