• Best getest bij Vara Kassa!
 • Thuisbezorgd wanneer u wilt!
 • Wij doen de afwas voor u!

Bestellen

Hoe kan ik de maaltijden eenvoudig bestellen?

Net als met onze maaltijden, hebben we voor ieder wat wils. Bestellen kan op de volgende manieren:

 • u kunt onze verse maaltijden eenvoudig online bestellen en afrekenen;
 • u kunt een door u ingevulde maaltijdlijst tijdens de ochtendbezorging meegeven;
 • of u kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven op 085 – 0406065

Wat kost een maaltijd?

Voor een hoofdmaaltijd betaalt u €6,35. Voor een extra grote maaltijd wordt een kleine toeslag van €1,65 gerekend. Daarnaast kunt u wekelijks kiezen uit een aantal luxe maaltijden. Ook daarvoor geldt een toeslag van €1,65.

Hoeveel tijd van te voren kan ik mijn maaltijden bestellen?

U kunt tot 3 weken vooruit uw maaltijden bestellen. Dit kunt u doen op de website, maar ook via de maaltijdlijst of onze klantenservice.

Is er een minimum aantal maaltijden dat ik moet bestellen per levering?

Ja, om u niet op te zadelen met bezorgkosten en om onze koks efficiënt te laten werken, geldt er een minimumaantal van 3 hoofdmaaltijden naar keuze per levering.

Kan ik naast de hoofdmaaltijden nog meer voor het eten bestellen?

Behalve de verse maaltijden kunt u bij ons ook desserts, zuivel, salades, soepen en fruit bestellen. Wij bezorgen deze producten tegelijk met uw maaltijden.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Het is (nog) niet mogelijk om reeds bestelde en betaalde bestellingen aan te passen. Bent u al wel met een bestelling begonnen, maar heeft u deze nog niet afgemaakt of betaald, dan kunt u deze natuurlijk eenvoudig aanpassen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Reeds betaalde bestellingen kunt u tot 5 dagen van te voren telefonisch annuleren.

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen kunnen alleen via iDeal, PayPal of automatische incasso worden afgerekend. Dit om te voorkomen dat onze bezorgers met contant geld over straat moeten. U kunt uw bestelling dus niet aan de deur afrekenen.
Betaalt u met automatische incasso dan ontvangt u aan het einde van de maand uw factuur. Deze wordt per post bezorgd of u ontvangt deze via de bezorger. Het gefactureerde bedrag wordt 5 dagen na factuurdatum automatisch geïncasseerd.

Kan ik een ander factuuradres opgeven?

Ja, het is mogelijk om een verschillend factuur- en bezorgadres op te geven.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit niet vast aan een abonnement. U betaalt gewoon per bestelling en kunt bestellen wanneer u dat wilt. Heeft u voor langere tijd maaltijden besteld, dan kunt u deze tot 5 dagen voor bezorging nog annuleren.

Vouchers

Ik heb een Uitgekookt voucher gekregen, wat kan ik daarmee?

Op het voucher staat een code. Deze code kunt u invoeren op de Uitgekookt website in het veld ‘Actiecode’ bij het afrekenen van uw bestelling. Na het invoeren klikt u op de Toepassen knop. De kortingen zijn nu verrekend in uw kostenoverzicht en u betaalt een andere prijs.

Wat zijn de voorwaarden van het gebruik van een voucher?

In de regel zijn vouchers te verzilveren wanneer 3 of meer maaltijden worden besteld, tenzij anders aangegeven.

Bezorging

Als ik nu bestel, wanneer heb ik de maaltijden dan in huis?

Om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden en u dagelijks van een verse maaltijd te kunnen voorzien, werken wij met 4 levermomenten. Door bij uw bestelling uw postcode in te vullen, checken wij direct wanneer wij op het meest gunstige moment bij u kunnen leveren.

Onze levermomenten zijn:

 • maandagavond (18:00-22:00 uur)
 • dinsdagochtend (08:30-12:30 uur)
 • donderdagavond (18:00-22:00 uur)
 • vrijdagochtend (08:30-12:30 uur)

Ochtendleveringen zijn momenteel mogelijk in de meeste plaatsen in Overijssel, Gelderland, Flevoland en Drenthe. We bieden op steeds meer plaatsen ochtendlevering aan.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging is gratis. Voorwaarde is wel dat u minimaal 5 dagen voor de bezorging uw bestelling plaatst en minimaal 3 maaltijden bestelt.

Bezorgen jullie ook in mijn woonplaats?

Wij streven naar een landelijk dekking. Dat wil zeggen dat iedereen in Nederland een maaltijd bij ons moet kunnen bestellen. Momenteel kunnen wij niet bezorgen in Zeeuws–Vlaanderen en op de Waddeneilanden.

Hoe krijg ik maaltijden geleverd?

De maaltijden worden koelvers bij u aangeleverd. Na de bezorging zet u de maaltijden in de koelkast of eventueel in de diepvries. Wij adviseren om de maaltijden in de koelkast te bewaren omdat dit beter is voor de smaak. Onze bezorgers werken lokaal vanuit Uitgekookt depots en bezorgen uw maaltijd in speciale koeltassen om het zo lekker en vers te houden.

Maaltijden

Kan ik de maaltijden in verschillende porties bestellen?

Ja, u kunt elke hoofdmaaltijd in 3 verschillende porties bestellen.

 • Small (350 gram)
 • Medium (450 gram)
 • Large (600 gram)

Voor de grote maaltijd betaalt u een kleine toeslag van €1,65.

Hoelang kan ik de de maaltijden te bewaren?

In de koelkast zijn de verse maaltijden 5 dagen te bewaren. In de diepvries 30 dagen. Om de goede verse smaak te behouden, adviseren wij om de maaltijden in de koelkast te bewaren. In de diepvries vormen zich ijskristallen op de maaltijd. Bovendien gaat bevriezen en ontdooien ten koste van de smaak.

Kan ik ook vegetarische maaltijden bestellen?

Iedere week bieden we drie vegetarische maaltijden aan in het weekmenu. Daarnaast zijn er altijd een aantal maaltijden met vis te verkrijgen.

Ik ben op dieet. Zijn jullie maaltijden wel geschikt?

Wekelijks staan er een aantal maaltijden op het menu die ook geschikt zijn voor diabetici of mensen met een speciaal dieet. U herkent deze maaltijden aan een symbool. Bovendien zijn alle maaltijden vet- en natriumbeperkt en vindt u altijd vegetarische maaltijden en visgerechten in ons assortiment. Glutenvrije, halal en lactosevrije maaltijden zijn nog niet mogelijk.

Hoe worden de maaltijden bereid?

Alle maaltijden worden in onze eigen keuken vers bereid. Wij werken bij voorkeur met streekproducten en we volgen zoveel mogelijk de seizoenen. Zo heeft u gegarandeerd een verse, gezonde en vaak lokale maaltijd op uw bord.
Omdat wij onze maaltijden altijd met verse ingrediënten bereiden, worden er geen conserveringsmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Wel zo lekker en gezond!