Voordelig genieten van gezonde en lekkere maaltijden met de U-pas

De U-pas is een gratis voordeelpas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, IJsselstein, Houten en Stichtse Vecht. Met deze U-pas kun je ook korting krijgen bij maaltijden van Uitgekookt. Door de voordeelpas te gebruiken, kun je lekker en gezond eten vanaf €3,99 per maaltijd!

Gezond eten wordt steeds duurder, waardoor het voor veel gezinnen met een laag inkomen lastig is om elke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd gemiddeld 22 procent duurder geworden, ongezondere producten stegen gemiddeld 13 procent in prijs (CBS). Als Uitgekookt willen we die gezinnen graag ondersteunen, daarom werken wij samen met het U-pasbureau. Op die manier kan iedereen gezond en gevarieerd eten.

Over Uitgekookt

Wij willen Nederland gezonder laten eten, daarom maken we dit zo makkelijk mogelijk. Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexperts. Wij stoppen veel aandacht en liefde in onze gerechten, jij hoeft ze alleen nog in de magnetron te stoppen. Dat maakt onze maaltijden lekker, gezond en lekker makkelijk.

Bekijk ons weekmenu

De U-pas

Als U-pashouder krijg je bij ons €2,50 korting per maaltijd op maximaal 7 maaltijden per week. Zo kun je vanaf €3,99 per maaltijd al gezond en gevarieerd eten, zonder dat je zelf hoeft te koken. Je kunt natuurlijk zelf maaltijden uitzoeken of een voordeelbox bestellen, maar de goedkoopste manier om van onze maaltijden te genieten is door het Budget Abonnement te kiezen. De maaltijden in het Budget Abonnement zijn €6,49 per stuk, waardoor je met je U-pas nog maar €3,99 per maaltijd betaalt!

Wil jij ook lekkere en gezonde maaltijden thuisbezorgd krijgen? Bel met de klantenservice (085-0406065) om jouw U-pas korting aan te vragen!

Klant aan het woord

Voor het eerst kennisgemaakt met de maaltijden van Uitgekookt. Was verrast door de kwaliteit en hoeveelheid van de maaltijden. Dit overtreft vele malen de kant- en klare maaltijden die de supermarkten aanbieden. Een aanrader dus!!
Peter
Woudenberg
Meer over Uitgekookt